Sobasına göre kömür kullanın

Kahramanmaraş Çamoğlu Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çam, Vatandaşların Kömür alırken dikkat etmesi gereken en önemli kuralın sobasına göre kömür alması olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2017 11:48
Sobasına göre kömür kullanın

Marka ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini belirten Ali Çam, Esnafa olan güvenin de çok önemli olduğunu vurguladı.

Çam açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Bu sektörde 25 yıldan bu yana faaliyet gösteriyoruz. Odun, Kömür satışı ile ilgili sektörümüz hareketlenmeye başladı, vatandaşlarımızı bu konularda aydınlatmak gerekiyor.

Vatandaşlarımız kuru odunları tercih etsinler, Ucuz almak uğruna yaş odunları tercih etmesinler. Kömürün ucuz olanları ve kalitesiz satılanları var bunun yanı sıra Kaliteli ve iyi ürünleri uygun fiyata veren esnaflar da var bunları vatandaşlarımızın iyi sezinlemesi ve tecrübe etmesi gerekiyor.

Bu sektörü benimseyerek yapan insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Kömür işinde, Kömür satan esnaflar vatandaşlara öncelikle hangi tür soba kullandıklarını sormaları gerekiyor. Sobasına göre kömür var. Sobasına göre kömür var, Demirdöküm sobalarda Rus kömürleri tercih etsinler ama ucuz kömürleri tercih etmesinler. Vatandaşlarımız Marka olan ürünleri tercih etsinler ayrıca esnafa da güvenilmesi gerekiyor. Biz Çamoğlu Kömür olarak sattığımız her ürünün arkasındayız.

Biz sattığımız kömürün her zaman arkasındayız. Sattığımız ürünlerde sıkıntı çıktığı takdirde ürünlerimizi hiçbir ücret ödemeden tekrar iade alıyoruz.”

sobasina-gore-komur-kullanin1.jpg

ÇAMOĞLU TİCARET KAHRAMANMARAŞ’IN HER NOKTASINA HİZMET VERİYOR

Çamoğlu Ticaret olarak Kahramanmaraş’ta bütün noktalara hizmet verdiklerinin altını çizen Çam, Müşteri memnuniyetine dayalı bir ticaret anlayışı olduklarını belirtti.

Çamoğlu kömür olarak vatandaşları işletmeyi ziyaret etmeye çağıran Çam, Kaliteli ürünleri uygun fiyata müşterilere sunduklarını belirtti.

Çam: “Bizim senelik 5 bin tona yakın satışımız var. Kahramanmaraş’ta da kaliteyi ucuza verecek esnaflardan bir tanesiyiz. Biz Göksun, Narlı, Türkoğlu, Çağlayancerit’e kadar ürün veriyoruz. Peşin Fiyatına Kredi Kartına yedi taksit imkanlarla müşterilerimize kolaylıklarda sağlıyoruz. Kömür fiyatlarında fiyatta ve kalitede Kahramanmaraş’ta rakip tanımıyoruz.

Çamoğlu Kömür olarak insanlar gelsinler bizi ziyaret etsinler. Doğalgaz sektörü geldiği halde bizim sektörümüzde herhangi bir düşüş yok aksine bir yükseliş söz konusu. Biz Çamoğlu kömür olarak müşterilerimize kıymet verip, kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızı da bu kaliteyi tanıması konusunda davet ediyoruz.”

sobasina-gore-komur-kullanin2.jpg

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.