Şoke eden bir iddia daha! 2. dalga...

Şoke eden bir iddia daha! 2. dalga...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2017 12:51
Şoke eden bir iddia daha! 2. dalga...

Gazeteci İbrahim Karagül, Arap ülkelerinin Katar’a yönelik başlattığı operasyonun hedefinde 15 Temmuz’daki gibi yine Türkiye’nin olduğunu iddia etti.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Bahreyn,Katar ile olan tüm diplomatik ilişkilerini ani bir karar ile kesti. 4 Arap ülkesinin Katar kararını değerlendiren Star Gazetesi İbrahim Kaaragül, şoke eden iddialarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Arap Baharı'ni tersine çevirmenin hedefinde Türkiye’nin olduğuna dikkat çeken Karagül, Katar hamlesinin bu operasyonun 2. dalgası olduğunu söyledi.

Katar’a yönelik operasyonda karar merkezinin 15 Temmuz darbe girişimindeki gibi çokuluslu olduğunu ifade eden Karagül, “2.dalga ile Türkiye’nin etrafını iyice daraltmayı amaçlıyorlar.” dedi. 2. dalganın “Ekonomik 15 Temmuz’ olduğunu belirten Karagül, bölgede yapılan planların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devre dışı bırakma üzerine kurduğunu açıkladı. Karagül, Türkiye’yi hedef alanların yine başarılı olamayacağını açıklayarak “Oyun kurucular zayıflıyor biz yükseliyoruz.” dedi.

1496740884-600136.png

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.