Son Dakika! Fetullah Gülen ölmüş olabilir!

Ülke TV'de yayınlanan ‘Sıradışı’ programında dün akşam FETÖ iddianamesinde örgüt lideri olarak yer alan Fetullah Gülen’in basına yansıyan son beddua videosu ile ilgili önemli açıklamalar yer aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2015 12:11
Son Dakika! Fetullah Gülen ölmüş olabilir!

Programa konuk olarak katılan Ömer Özkaya, ‘Gülen ölmüş olsa dahi CIAtarafından kullanılabilir.’ dedi.

Gülen cemaati hakkında hazırlanan Terör Örgütü (FETÖ) iddianamesine tepki gösteren Fetullah Gülen’in son bedduası ‘Sıradışı’ programında masaya yatırıldı. Programa konuk olarak katılan Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi Genel Müdürü Ömer Özkaya’nın değerlendirmelerine göre Amerika’nın Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Fetullah Gülen’in bütün vaazlarını sayısal analize dönüştürülerek dijitalleştirildi. Özkaya’ya göre Gülen hasbelkader ölmüş olsa bile bu teknoloji sayesinde kendisine sorulan soruları sistem canlı olarak yanıtlayabilecek.

GÜLEN’İN KENDİSİNİ DEĞİL SİLUETİNİ GÖRDÜ

Çarpıcı iddiaların yer aldığı programda Özkaya,''Yakın bir tarihte Fetullah Gülen ile görüşmüş bir tanıdığımın görüşme ile ilgili anlattıkları da oldukça ilgi çekici. Kendisini önce bir odaya aldıklarını daha sonra mum ışığı ve benzeri ışıklarla aydınlatılmış uzun bir koridordan geçirilerek Gülen’in yanına götürdüklerini, odada bir camekan olduğunu ve Fetullah Gülen’in kendisini değil siluetini gördüğünü, görüştüğü kişinin de kesin olarak Gülen olup olmadığını anlayamadığını söyledi.'' şeklinde konuştu.

Özkaya ayrıca “Fetullah Gülen Türkiye için bir Milli Güvenlik sorunuysa onu göremediğimiz ve dokunamadığımız zaman bu sorun 10’a çıkacaktır. Çünkü CIA’nın olmayan bir şahsın üzerinden neler yapacağını önceden tahmin edemeyiz. Konunun daha iyi anlaşılması için bir örnek vermek gerekirse, Azerbaycan eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev tedavi için Amerika’ya giderken ölmüştü ama vefatını uzun süre açıklamadılar ki Azerbeycan’daki dengeleri istedikleri gibi kursunlar ve İlham Aliyev’i başa getirsinler. Dolayısıyla CIA’de şu an elindeki teknoloji ile Fetullah Gülen’i misyonunu bitirene kadar, dijital de olsa, yaşatabilir.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.