Son dakika: Muğla'da feci kaza! Ölü sayısı artıyor...

Son dakika: Muğla'da feci kaza! Ölü sayısı artıyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2017 14:56
Son dakika: Muğla'da feci kaza! Ölü sayısı artıyor...

Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu  ilk belirlemelere göre 20 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz  belirlenemeyen 03 FR 247 plakalı minibüs, Muğla-Antalya kara yolu Sakargeçidi  mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti, 11 kişinin de ağır yaralı olduğu bildirildi.

Muğla- Marmaris karayolunun Sakar Geçidi mevkiindeki virajlı rampada bir tur otobüsü devrildi. Kazada 20 kişi hayatını kaybederken 11 kişi ağır yaralandı. Ölenlerin çoğunun kadın ve çocuk olduğu öğrenildi. Kaza yapan midibüsün İzmir'den Marmaris'e günübirlik gezi için gittiği ve yerli turistleri taşıdığı belirlendi...Kazanın nedeni ile ilgili ilk çarpıcı bilgi ise Muğla Valisi'nden geldi. Vali, kazada midibüsün freninin boşalmış olabileceğini söyledi.

Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.  Yaralılar ambulanslarla Marmaris Devlet, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma  Hastanesine gönderildi.  AFAD, sağlık ve itfaiye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.  Kaza yapan araçta bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan yerli turist grubunun bu sabah saatlerinde İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere yola  çıktıkları öğrenildi. Kazanın ardından Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten ve İl Emniyet  Müdürü Hakan Çetinkaya da bölgeye gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.  

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.