SPOR GÜVENLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ

Şube müdürlüğüne yeni atanan Spor Güvenliği Şube Müdürü Tahsin TUNÇ’un başkanlığında sorunların konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2015 09:53
SPOR GÜVENLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ

 

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğümüzün faaliyetleri arasında yer alan bilgi alış verişi, sorunların çözümüne yönelik fikir teatisi, maçlarda alınan ve alınması gereken güvenlik tedbirleri, kulüplerin ve taraftar gruplarının sorun ve beklentileri, kendilerine göre sorun olarak gördükleri uygulamalara ilişkin çözüm önerileri vb. gibi konuların masaya yatırıldığı toplantı 11.02.2015 Çarşamba günü şube müdürlüğüne yeni atanan Spor Güvenliği Şube Müdürü Tahsin TUNÇ’un başkanlığında yapıldı.

Toplantıya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Yöneticileri ile Taraftar Derneği Başkanı Dursun ÖZÇELİK ve kulüplerin Taraftar Grupları Temsilcileri katıldı. Sıcak bir ortamda, nezaket kuralları çerçevesi içinde gerçekleştirilen toplantıda; kulüp ve grupları adına toplantıya iştirak eden katılımcılar fikir, görüş ve önerilerini dile getirerek bu tür toplantıların kurum ve kuruluşlar arasındaki iletişimin sağlıklı olması ve devam etmesi için çok yararlı olduğunu ve zaman zaman yapılmasının yanlış bilgi ve algıların önüne geçeceğini dile getirdiler.

Spor Güvenliği Şube Müdürü Tahsin TUNÇ, katılımcılara “bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtemel sorunların çözümüne yönelik kulüp temsilcileri ve taraftar grupları temsilcilerinden faydalanmak istediklerini ve sorun olarak gördükleri her konuyu görüşmek için ne zaman isterlerse kendisini ziyaret edebileceklerini beyan etti. Yaklaşık 2 saat süren toplantı bir sonraki toplantı tarihi belirlenerek bitirildi.

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.