SPOR KULÜPLERİNDEN KAHVECİ'YE ÖDÜL

Spora ve sporcuya desteğini her platformda dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'nin düzenlediği sezon açılışı töreninde üç ödül birden aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2015 15:21
SPOR KULÜPLERİNDEN KAHVECİ'YE ÖDÜL

 Kahramanmaraş'ın amatör sporuna yön veren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yeni sezon açılışını ve geçen yılın ödüllerini düzenlediği görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve spor camiasından isimlerin katıldığı törende Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi iki ödüle layık görüldü.

Spor ve sporcu dostu Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci kendisine, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a ve Ak Parti MKYK Üyesi Metin Doğan'a verilen ödülleri teslim aldı. Ödül törenin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, spora ve sporcuya yapılan katkının önemine dikkat çekerek şunları aktardı: "İnsanın sağlıklı bir yaşam sürmesi için spor çok önemlidir.

Ayrıca spor, gençlerimizin geleceği için de çok önemlidir. Şehrimizde spora ve sporcuya gösterilen destek ve ilgi her geçen gün artmaktadır. Özellikle amatör branşlarda faaliyet gösteren spor kulüplerine sağlanan desteğin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu anlamda elimizden gelen desteğin fazlasını göstermeye gayret ediyoruz.

Bu anlamda bizleri ödüle layık gören değerli ASKF yöneticilerine ve tüm amatör spor kulüplerine çok teşekkür ediyorum." Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ergün Önal'da yaptığı teşekkür konuşmasında; Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci'ye ve Dulkadiroğlu Belediyesi'ne amatör spor kulüplerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.