SPOR LİSESİ GÜREŞ'TE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Okullar arası Güreş Şampiyonası 25-28 nisan 2015 tarihlerinde Rize' de düzenlendi.Turnuvaya 25 ilden 250 sporcu katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2015 15:45
SPOR LİSESİ GÜREŞ'TE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Okullar arası Güreş Şampiyonası 25-28 nisan 2015 tarihlerinde Rize' de düzenlendi.Turnuvaya 25 ilden 250 sporcu katıldı. Okullar arası 15-16 yaş  serbest stil Güreş müsabakalarında mücadele eden Kahramanmaraş Spor Lisesi Güreş takımı çok iyi bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Bireysel olarak ise farklı kilolarda 3 birincilik elde etmeyi başardı. 54 kg' da Bünyamin YÜCEL, 63 kg' da Muammer KILIÇ ve 100 kg' da Nail SEYYAR kendi sıkletlerinde birincilik elde ederken, 69 kg' da Yunus DOĞAN ve 58 kg da Mehmet KARACA ise kendi kilolarında üçüncü olarak tamamladılar.

img_2981-kopyala-kopyala.jpg

Şampiyon sporcularımız ile birlikte Spor Lisesi Müdürü İsmail GENÇOĞLAN ve takım antrenörü Nadir FISTIK Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI' yı makamında ziyaret etiler. İl Müdürümüz sporcularımızı,  antrenörlerini  ve yöneticilerini tebrik ederek ''Son aylarda güreşte peş peşe alınan iyi sonuçlar her Kahramanmaraş' lı gibi bizleri gururlandırıyor.Güreşin her dalında iyi sonuçlar elde ediyoruz.Bu sonuçlar inşallah olimpiyatlarda ülkemize madalyalar olarak geri dönecektir.Tüm Pehlivanlarımızı gönülden tebrik ediyorum'' dedi

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.