‘Spora yaptığımız yatırımların meyvesini almaya başladık’

‘Spora yaptığımız yatırımların meyvesini almaya başladık’

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2017 11:54
‘Spora yaptığımız yatırımların meyvesini almaya başladık’

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi nüfusuna kayıtlı Abdülkadir Bozokul Artvin’de düzenlenen Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında 46 kiloda Türkiye ikincisi oldu. Bu büyük başarının ardında Türkoğlu Belediye Başkanı’nı ziyaret eden Bozokul’a Başkan Okumuş hediye takdimi yaparak tebrik etti.

 

Diriliş Haber Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Başkan Okumuş, Türkoğlu Belediyesi olarak spora yaptıkları yatırımın meyvelerini almaya başladıklarını söyledi.

Türkoğlu Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydeden Okumuş, Birçok spor dalında yatırımların süreceğini kaydetti. Okumuş açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Belediye  olarak sporcularımızı destekliyoruz. Bu kardeşimiz Artvin’deki Türkiye şampiyonasında bizim gururumuz oldu. Türkoğlu’ndan çıkması elbette ki önemli. Bizim sportif, fiziki altyapı çalışmalarından sonra bunun ürünlerini almaya başladık. Gerek futbolda gerek güreşde ve boksta spor ilçe müdürümüzle beraber yaptığımız bütün spor tesislerimiz dolu dolu. Şuan bin civarında yaz spor okullarında öğrencimiz var. Kış’ında bu branşlarda hocalar eşliğinde inşallah yaptığımız tesisler karşılığını buluyor. Bu kardeşimizin bundan sonraki  spor yaşamında belediye olarak her zaman yanındayız. Yeni şampiyonluklar diliyorum." 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.