Süleymanlı da büyük gün: Çanakkale şehitleri anıldı

Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıl Dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Süleymanlı şehitliğinde tören düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 11:10
Süleymanlı da büyük gün: Çanakkale şehitleri anıldı

Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Süleymanlı’da tören düzenlendi. Törene, Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Çek, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, askeri (jandarma) erkân, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Torun, çevre mahalle muhtarları, okul idarecileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

suleymanli-da-buyuk-gun2.jpg

Saat 10.00’da başlayan an programında saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Türk Silahlı Kuvvetleri adına Jandarma Üsteğmen Mehmet Çelik tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Akabinde, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek tarafından şehitlik anı defteri imzalandı.

suleymanli-da-buyuk-gun1.jpg

Tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için edilen duanın ardından, protokol ve öğrenciler tarafından Şehit Jandarma Binbaşı Süleyman Bey silah arkadaşlarının kabirlerinin ziyaret edilerek karanfiller bırakılmasıyla sona erdi.

Törenden sonra her yıl olduğu gibi Süleymanlı Muhtarlığı tarafından tüm katılımcılara süt ikramı yapıldı.

suleymanli-da-buyuk-gun3.jpg

suleymanli-da-buyuk-gun4.jpg

seihtlik.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.