TARİHİ DEMİRCİLER ÇARŞISININ ALTYAPISI YENİLENDİ

TARİHİ DEMİRCİLER ÇARŞISININ ALTYAPISI YENİLENDİ

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2017 11:49
TARİHİ DEMİRCİLER ÇARŞISININ ALTYAPISI YENİLENDİ

KASKİ Genel Müdürlüğü, Tarihi Demirciler Çarşısında kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş il genelinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilen Tarihi Demirciler Çarşısında alt yapı çalışmalarını tamamladı. Çalışmayla birlikte Demirciler Çarşısı boyunca 300 metrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hatları ile ızgaralar yenilendi.

Esnaftan KASKİ’ye Teşekkür

Demirciler Çarşısındaki altyapı çalışmalarının tamamlanmasından çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar; “Burası Kahramanmaraş’ın en merkezi ve tarihi çarşılarından bir tanesi dolayısıyla buranın alt yapısı çok eski olduğundan dolayı sorunlar yaşanmaktaydı bu çalışmalar sonucu alt yap sorunlarının kalıcı olarak çözüldüğünü düşünüyoruz, Çalışmalardan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ve KASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.

Çalışmanın tamamlanması sonucu restorasyon çalışması yapılan Demirciler Çarşısında uzun yıllar herhangi bir alt yapı sorunu olmaması hedefleniyor.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.