Tarımın Kahramanmaraş’taki zirve ismi: Gökçeoğlu Tarım

Tarımda her geçen gün ilerleyen Kahramanmaraş bünyesinde yeni firmalar çıkarmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 11:21
Tarımın Kahramanmaraş’taki zirve ismi: Gökçeoğlu Tarım

Çevresindeki birçok ille Tarım alanında ticari anlaşmalar ile hacmini giderek büyülten Kahramanmaraş, Bünyesindeki büyük firmalar ile gücüne güç katmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Gökçeoğlu Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Gökçe, Gökçeoğlu Tarımın sektörünün zirvesinde olmak için çok çalıştığını ifade ederek, Hedeflerinin Türkiye’nin lider firmaları arasına girebilmek olduğunu kaydetti.

Bölge’nin en büyük yem firmalarından olan ve merkezi Gaziantep’te bulunan Beşler Yem Fabrikasının ve Birçok firmanın Bölge Bayisi olduklarını belirten Gökçe, Çiftçilerin ürünlerinden üst düzeyde verim alması için çalıştıklarını vurguladı.

Gökçe açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Gökçeoğlu tarımın 30 seneye dayalı bir mazisi vardır. Rıfat Gökçe olarak üniversiteyi bitirdikten sonra babamın uzun zamandan bu yana yaptığı işi elime alarak daha büyük hedeflerle Gökçeoğulları Yem satış işletmesini daha da geliştirerek büyütmeye başladık.

Gökçeoğulları olarak bizim vizyonumuz da Türkiye genelinde isim yapmış bir firma olmaktı her ne kadar Kahramanmaraş’ta ismimizi duyurmayı başarsak ta asıl hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Her sene kendimizi daha iyiye götürmek için çalışmalara devam ediyoruz, Yatırımlarımız ile Gökçeoğulları firmasını her zaman geliştiriyoruz ve geliştirmeye de devam edeceğiz.

Yem sektörü artık dönemselin dışında sürekliliği olan bir sektörü haline geldi. Üretimin yanında tüketimin afaki bir derece artması sonucunda biz artık dışarıdan mal ithal etmeye başladık. Yem ihtiyacı gün geçtikçe artacaktır, Kahvaltı da dahi hayvan ürünleri olmadan kahvaltı yapamıyoruz, Hayvansal ürünler hayatımızın her alanında bizim yanımızda oluyor. Eski dönemde Hayvancılık tamamen köylü kesimin elindeydi ancak şimdi bu sistem değişerek entegre sistemleri haline gelmeye başladı.

Belirli iş adamları artık bu sektöre el attılar, 10 bin başlı, 20 bin başlı hayvan çiftçlikleri ile artık iş adamları bu sektörü el attı. Bu da yem ihtiyacının sürekli artacağını, Hayvansal üretimlerin de beraberinde artış göstereceğinin bir işaretidir.”

MEVCUT POTANSİYELİMİZİ KULLANAMIYORUZ

Kahramanmaraş’ın Tarımda hakettiği yerde olmadığını belirten Rıfat Gökçe, Mevcut potansiyelini tam anlamıyla kullanan bir Kahramanmaraş’ın Tarım’da Dünya ülkelerine ihracat yapacak bir il konumuna gelebileceğini söyledi.

Gökçeoğlu tarım olarak sürekli olarak kampanyalar düzenlediklerini ve üreticinin yanında olduklarını belirten Gökçe, Vatandaşlara çağrıda bulunarak Gökçeoğlu Tarımı ziyaret edip tanışabileceklerini kaydederek, ‘Kapımız Herkese Açık’ dedi.

Gökçe: “Kahramanmaraş olarak üretim konusunda Türkiye’de parmakla gösterilecek bir seviyede ve yerdeyiz. Biz Kahramanmaraş olarak benim şahsi görüşüm gereği beklenen yerin çok çok altındayız. Mevcut potansiyelimizi tam anlamıyla kullanmış olsaydık şu anda Kahramanmaraş olarak yurt dışına ciddi rakamlar ve sayılarla ihracat yapmış olurduk.

Örneğin Elbistan ilçemizde Pancar üretimimiz var ancak bir fabrikamız yok. Elbistan’daki pancarı Malatya’ya , Kayseri’ye , Konya’ya götürüp işletip tekrar Kahramanmaraş’a getiriyoruz.

Gaziantep’ten Dünyaya ihracat yapan Beşler Yem Fabrikasının Kahramanmaraş Bölge Bayiliğini üstleniyoruz. Beşler Yem Fabrikası çok ciddi potansiyele sahip olan bir firma olup, Türkiye’de ilklerin arasına girebilecek kapasiteye sahip bir şirkettir. Biz Beşler Yem Fabrikasının Bölge Bayiliğini üstlenerek Kahramanmaraş’taki çiftçilerimizin kaliteli ürünleri, uygun fiyata, verimlilik esasını gözeterek, çiftçilerimizin ürünlerinden maksimum verim almasını sağlamak kaydıyla Beşler Yem Fabrikasının Bölge bayiliğini üstlendik ve vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz.

Gökçeoğulları Yem Satış Bayisi olarak bizim özelliklerimizi sıralayacak olursak, Hayvancının çiftlik sahibinin ihtiyacı olan her şeyi tedarik edebileceği firmadır. En kalitelisinden en iyisine kadar bütün fenni yemlerin bütününe sahip olan Gökçeoğulları Tarım, Bölgenin en büyük fabrikası olan ve açılışına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Beşler Yem Fabrikasının Bölge bayisidir.

Diğer hayvan ihtiyaçlarının hepsini tedarik etmekteyiz. Konya’dan Aksaray’dan Kayseri ‘den Gaziantep den Mardin’ den ve yurtdışından ithal getirdiğimiz ürünlerle bir çiftliğin ihtiyacının hepsini karşılayabilecek düzeyde satışlarımız yapıyor ve devam ediyor. Bizim aralıklarla reklam kampanyalarımız oluyor 10 yem alana bir yem bedava olarak veriyoruz. Buradan bütün herkese kapımızın açık olduğunu belirterek insanların bir ziyaretimize gelmesi ve çayımızı içmeye davet ediyoruz."

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.