TEKNOLOJİYE ATILAN İMZA “VENDER TEKNOLOJİ”

​Araç kamerası, çocuk takip saati ve kişi takip cihazları bayisi olan Vender Teknoloji sayesinde hayat daha da kolaylaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2016 09:44
TEKNOLOJİYE ATILAN İMZA  “VENDER TEKNOLOJİ”

Araç kamerası, çocuk takip saati ve kişi takip cihazları bayisi olan Vender Teknoloji sayesinde hayat daha da kolaylaşıyor. Birçok kurumsal firmanın ve kurumların ihtiyacı olan araç takip sistemlerinde Kahramanmaraş’a yenilik getiren Vender Teknoloji Güvenlik ve Takip Sistemleri Müdürü Önder Çam, “Yüzde 100 yerli mühendislerin yaptığı ürünlerin distribütörüyüz” diyerek faaliyetleri hakkında gazetemize verdi.

 

Firmanın Kahramanmaraş’ta ve bölgede 7 aydır hizmet verdiği kaydeden Vender Teknoloji Güvenlik ve Takip Sistemleri Müdürü Önder Çam, Vender Teknoloji’nin kısa süre içerisinde  birçok projeye imza atarak hayatı kolaylaştırdığını, ve çok yakında Tüm Türkiye’nin kendi başarılarını konuşacağını söyledi. Takip cihazlarının sadece özel firmalara göre hazırlanmadığını bu cihazların herkesin kullanabileceğini belirten Çam, “Bizim sadece Kahramanmaraş’ta değil diğer şehirlerde de çalıştığımız belediyeler  ve kurumlar var” dedi.

Çam; “Vender teknoloji yeni kurulan bir firma olmasına rağmen Atel Savunma Sanayi’nin bölge temsilciliğini alarak çalışmalara başladı. Kuruluşumuzdan bu yana 7 ay içerisinde birçok alanda çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalardan en büyüğü araç takip sistemleri oldu.  Çünkü hazırda bulunan müşteriler açısından çok uygun olmuyordu, biz geldikten sonra bunu kırdık. Artık insanlar bunu biliyorlar. Artık Vender teknoloji var.  Biz bunları başardık ve yolumuza tam gaz devam ediyoruz.” İfadesini kullandı.

KAMPANYALARI KAÇIRMAYIN

Daha sonra firmanın kampanyalarına değinen ve ödeme seçeneklerinden bahseden Çam; “Bir çok kampanyamız var; birincisi 24 eşit takside bölerek aylık 35 lira ödenebilen kampanya, bunun içerisinde sim kart bedeli, uydu kirası, montajı ve servisi bulunuyor ve 2 yıl garantisi de dahil. Müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanırlarsa yanında bir tane de motor blokaj rölesi hediye ediyoruz. Eğer müşterilerimiz blokaj rölesinden 5 adet ve üstü alırlarsa yanında araç takip sistemi hediye ediyoruz” ifadesini kullandı. Kahramanmaraş’ta ve bölgede faaliyet gösteren Vender Teknoloji’nin hedeflerini yükselterek yoluna devam ettiğinin bilgisini veren Çam,  Kahramanmaraş’ın yanı sıra bir çok ilde birbirinden önemli projelerinin olduğunun altını çizerek tüm illerdeki bayileri arttırmayı hedeflediklerini kaydetti. Çam konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yakında Antalya’da da bir bayi açmayı düşünüyoruz, çalışmaları başlattık, anlaşmaya varmak üzeriyiz. Biz bölgede Atel Savunma Sanayi’nin satışlarını daha da artırmak istiyoruz.  Daha doğrusu en büyük hedefimiz Çin’den gelen ürünlerin satışını yapmak değil de yüzde yüz Türkiye’de üretilmiş ürünleri satışını yapmak”

“TAKİP CİHAZLARIMIZ SADECE ÖZEL FİRMALARA DEĞİL HERKESİN KULLANACAĞI CİHAZLARDIR”

Önder, devam eden konuşmasında satışını ve kurulumu yaptıkları araç takip sistemlerinin kalite açısından ve özellik açısından kendilerini diğer firmalardan ayıran özelliklerinden bahsetti. Önder; “Araç takip cihazımızı diğerlerinden ayıran bazı özelliklerimiz var. Birincisi bizde çift uydu uygulaması var, ikincisi de araç savurma yaparsa, ani fren yaparsa, patinaj çekerse bunu raporlayabiliyoruz ve anında firma yetkilisine mail atıyoruz, mesela aracınız ani fren yaptı, veya aşırı hız yaptı gibi durumları anında paylaşıyoruz. Bütün araçlarımıza konum özellikleri kilometre özellikleri ve aracı uzaktan çalıştırma özellikleri aynıdır. Bu saydığım özellikler bizim cihazlarımızda var. Biz bütün şehirlerde aktif bir şekilde rol alıyoruz. Şu bilinmelidir ki bu cihazlar sadece özel firmalara göre tasarlanmış ürünler değil, herkesin kullanacağı ürünlerdir. Bizim çalışmış olduğumuz belediyelerimiz de var“ diyerek sözlerine son verdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.