TEMİZLİK PERSONELİNE RAMAZAN HEDİYESİ

TEMİZLİK PERSONELİNE RAMAZAN HEDİYESİ

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2017 15:03
TEMİZLİK PERSONELİNE RAMAZAN HEDİYESİ

Onikişubat Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik işleri personeline, mübarek Ramazan ayı öncesi gıda kolisi hediye etti.

Sosyal belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, bu yıl da Ramazan-ı Şerif öncesi personelini mutlu etti. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görev yapan 330 temizlik işleri personeline Ramazan ayı öncesinde gıda kolisi hediye edildi.

Hediye takdimi sırasında temizlik personeliyle bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir Ramazan diliyorum” dedi.

Temizlik işleri personellerinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Mahçiçek, “Kardeşlerim, belediyemizin en anlamlı hizmetlerinden birisini siz icra ediyorsunuz. Sizler sayesinde Onikişubat’ın her yanı pırıl pırıl. Her vatandaşımız, sizler sayesinde tertemiz bir ilçede yaşıyor. Ve aldığınız maaşların her kuruşuna kadar helal.. Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Benim nazarımda da sizler çok kıymetlisiniz. Bu yüzden hepinizin bildiği gibi imkanlarımız ölçüsünde sizleri gözetmeye çalışıyoruz. Maaşlarınızı elimizden geldiğince yüksek tutmaya gayret gösteriyoruz. Bu gün de mübarek Ramazan ayı öncesinde karınca kararınca sizlere bir hediye takdim edelim istedik. Umarım aile ekonominize küçük de olsa bir katkı sunmuş oluruz. Verdiğiniz emekler için bir kez daha sizlere teşekkür ediyor, ailenizle, sevdiklerinizle rahmet ve bereket dolu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum. Sağlıcakla kalın” diye konuştu.

Başkan Mahçiçek, daha sonra hediye kolilerini personellere takdim etti.

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.