Termikel yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Kahramanmaraş Termikel mağazası yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Türkiye’nin en önemli ankastre üreticilerinden olan Termikel 2015 yılında Kahramanmaraş’ta hizmete başlayarak, 1 Ocak 2018 tarihinde yeni yerinde vatandaşların hizmetine girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2018 14:27
Termikel yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Termikel Kahramanmaraş Mağaza Sorumlusu Kazım Derebent, Termikel’in Türkiye’nin en önemli ankastre üreticilerinden biri olduğunu belirterek, Kahramanmaraş halkının Termikel’e gösterdiği ilgiden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Derebent açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Termikel ankastre üzerine kurulan bir firmadır. 1957 Yılında Kayseride başlayan Termikel Firması iş hacmini gün geçtikçe büyülterek Avrupa’nın yüzde otuzluk bir kısmına, Türkiye’nin de üretim bazında yüzde 70’ine hakim bir markadır. Termikel, tek standart üzerinden hizmet vererek kaliteyi her zaman en üst seviyede tutmayı hedeflemiştir. Piyasada satılan ankastre ürünlerinin yüzde 70’e yakını Termikel imzasını taşımaktadır. Kayseri’de üretime başlayan Termikel hacmini genişlettikten sonra şu anda Ankara Sincan’da üretim yapmaktadır.

Termikel 2015 yılında Kahramanmaraş’ta faaliyete geçmiştir. Termikel, Türkiye iç piyasasına dönerek (Daha önceler Avrupa’ya yönelik üretimler yapmıştır) Türkiye’nin birçok ilinde mağaza satış noktalarını aktif hale getirerek sıcak satışa yönelmiştir. Termikel’in Kahramanmaraş’ta ki eski yeri Kahramanmaraş Belman Sitesi altında faaliyet gösterirken, 1 Ocak 2018 yılı itibarı ile Kahramanmaraş Trabzon Bulvarı Müftülük İlerisi Efendioğlu Kebap karşısında hizmetine devam ediyor.”

termikel-yeni-yerinde-hizmet-vermeye-basladi.jpg

2017 YILI EKONOMİK OLARAK NORMAL DÜZEYDE GEÇTİ

2017 Yılı ekonomi alanında mevcut potansiyelini koruduğunu belirten Derebent, Türkiye’nin 2018 yılında yapılan ekonomi hamleleri ile daha iyi bir konuma geleceğini vurguladı.

Kahramanmaraş halkına çağrıda bulunan Derebent, ‘Termikel mağazasına bütün vatandaşlarımıza çağırıyoruz, bir çay içmeye yeni yerimizi tanımalarını tavsiye ediyoruz.’ Dedi.

Derebent:

“2017 Yılı ekonomi olarak beklediğimiz düzeyde geçmedi diyebiliriz. Türkiye ekonomisi ile direkt bağlantılı bir sektör olduğumuz için ekonomi düzeyinde çalkantılar iç piyasaya da yansıyor ve bizim işlerimiz doğrultulu olarak azalma gösteriyor. Ancak 2018 yılında Türkiye ekonomisinin daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum. Termikel store mağazısında çalışan personellerimizin hepsi güleryüzlü hizmet sunduğu için müşterilerimizin hepsi bize geri dönüş yaparak aldıkları hizmetin kaliteli olduğu ve bunun için bize teşekkürlerini sunuyorlar. Bizim en büyük amacımız müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmettir. Bunu şu anda Kahramanmaraş’ta sağladığımızı söyleyebilirim. Biz Kahramanmaraş’ın bütün ilçelerine teknik destek ve servis imkanı sağlıyoruz bu açıdan da çok önemli bir noktada olduğumuzu söyleyebiliriz.

Kahramanmaraş halkına buradan seslenerek Termikel mağazamıza ziyaret etmelerini tavsiye ederek, Mağazımızda bir çay içmeye davet ediyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.