Teşekkür ediyoruz...

Diriliş Haber Gazetesi 13 Kasım da ‘Hal’in Hâli Perişan’ başlığı ile Manşete taşıdığı haber sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri olay yerindeki problemi acil bir şekilde çözüme kavuşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 10:18
Teşekkür ediyoruz...

Çevre kirliliğinin önlenmesine aracı olmaktan gurur duymakla birlikte, Bölge halkının da yapılan hizmetten duyduğu memnuniyete gazetemizde sizler için paylaştık. Diriliş Haber Gazetesi ekibi olarak toplumsal problemlerin her zaman takipçisi olacağımızı, Kamu kurumları ile vatandaş arasındaki köprü görevimizi daima yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Yapılan bu hizmetten dolayı Hal bölgesinde ikamet eden esnaflar, vatandaşlar ve Diriliş Haber Gazetesi ekibi olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.

tesekkur-ediyoruz...1.jpg

Bölge halkı oradaki kirliliğin çözüme kavuşturulmasının çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, Adana Yoluna bakan bu arazilerin ve şehirlerarası yolculuk yapan insanların gördüğü arazilerin temizlenmesinin büyük bir hizmet olduğunu dile getirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının ardından Diriliş Haber Gazetesi ekibi olarak haller bölgesinde bir çalışma daha yaparak memnuniyetler hakkında esnafların görüşlerini aldık.

ismail.jpg

İsmail Erdoğan

Bölgemizin temizlik konusunda ciddi problemleri vardı. Boş olan araziler etrafa kokular yaymaya başlamıştı. Bu alanların temizlenmesinde başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere emeği geçen esnaflarımıza ve Diriliş Haber Gazetesine teşekkür ediyoruz. Bu bölgemiz Kahramanmaraş’ın ticaret merkezi konumunda. Ekonomik anlamda Kahramanmaraş’a verdiği desteği görmezden gelmek mümkün değildir.

mehmet.jpg

Mehmet Öztürk

Bu bölgede çok sayıda gıda üreticisi ve aracı firma var. Kahramanmaraş’ın meyve ve sebze ihtiyacı bu bölgeden karşılanıyor. Hal bölgemizin önemini Kahramanmaraş için çok büyük. İllerimizdeki bu tarz bölgeler her anlamda hizmeti sonuna kadar hak ediyor. Temizlik konusunda bölgemize olan ilgisinden dolayı Büyükşehir Belediyemize, Bölge esnafımıza ve Diriliş Haber Gazetesine teşekkür ediyorum.

sedat.jpg

Sedat Dursun

Görüntü olarak bize ve belediyemize yakışmayan bir durumla karşı karşıyaydık. Gazetenizde yayınlandıktan sonra değişimi gördük. Yeni yapılan çalışmadan çok memnun olduk. Burada emek veren, ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Arda kalan problemlerin de çözümlenmesinde yetkililerin ilgilerini bekliyoruz. Kahramanmaraş’ın ekonomik anlamda en büyük öneme sahip olan bölgesinin probleminin çözümü bizleri çok mutlu etti.

tesekkur-ediyoruz...2.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.