TOKİ Kahramanmaraş’a uğrayacak mı?

TOKİ Kahramanmaraş’a uğrayacak mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2017 11:38
TOKİ Kahramanmaraş’a uğrayacak mı?

Başbakan Binali Yıldırım, Kocaeli’nde düzenlenen “Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı”nda 2023’e kadar 4 milyon konutun yenileneceği müjdesini vermişti. 

 

Bu durum da çevre illerle kıyaslandığında TOKİ yatırımlarında en az desteği alan il Kahramanmaraş gözüküyor. Başbakan Binali Yıldırım'ın Kocaeli'nde düzenlenen Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nda 2023'e kadar 4 milyon konutu yenileyeceğiz söylemiyle bu zamana kadar yapılan TOKİ konutlarında en geri sırada olan il Kahramanmaraş halkı umutlanmalı mı?

2016 yılında Kahramanmaraş’a toplam 18 projede 2295 konut yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2017’de Türkiye’de toplam 65 bin sosyal konut inşa edeceğini yazılı açıklamayla bildiren TOKİ Başkanı Ergün Turan, 2016 yılı için koydukları 60 bin konut hedefini geçtiklerini belirterek, 2016 yılında yaptığı açıklamada, 2017 yılı için de 65 bin konutu ihale edeceklerini söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım ve TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın yaptığı açıklamalarla umut bulan Kahramanmaraş halkı projelerin sonuçlanacağı günü dört gözle bekliyor.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.