Topçuoğlu: ‘Kaliteyi ön plana alarak, müşteri memnuniyeti üzerine çalışıyoruz’

Kahramanmaraş Perde Sektörünün tanınan siması Topçuoğlu Home Tekstil, Sektörde sunduğu yeniliklerle adından sıkça söz ettiriyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2017 11:01
Topçuoğlu: ‘Kaliteyi ön plana alarak, müşteri memnuniyeti üzerine çalışıyoruz’

HABER/HANZALA YILDIZ

Topçuoğlu Home Tekstil İşletme Müdürü Enver Topçuoğlu, Perde Sektöründe Lider firma olmak için uzun yıllar uğraş verdiklerini kaydederek, Topçuoğlu olarak Müşteri memnuniyetini ön plana alarak kaliteli hizmet sunan bir anlayışla bugüne geldiklerini kaydetti.

Sektörde merdiven altı işletmelerin sektörün asıl temsilcilerine zarar verdiğini kaydeden Enver Topçuoğlu, Vatandaşların bu merdiven altı işletmeleri ilgi göstermemesi gerektiğini kaydetti.

topcuoglu.jpg

Topçuoğlu:

“Perde sektöründe tanınmış bir firma olarak yolumuza devam ediyoruz. Tabi bu tanınmışlığın hikayesi zor ve uzun bir süreci yansıtıyor diyebiliriz. 13 Yıl Gözde Sitesinin orada hizmet verdikten sonra, Adana Yolu üzerinde KAFUM’un karşısında hizmet vermeye devam ettik. Şu anda Tekerek Yolu, Akdo yukarısında hizmet vermeye devam ediyoruz.

Perde Sektörü, müşterilerin isteği ve taleplerini karşılamak üzere her geçen gün teknolojiye ayak uydurarak yeni modeller geliştirmeniz gereken bir sektör. Diğer bir deyişle, Müşterilerimizin bize güvenmesi ile daha güzel işlerin ortaya çıktığı bir sektör diyebiliriz. Bazı zamanlarda müşteriler ile tasarım konusunda farklı düşüncelerimiz olduğu zaman müşterilerimizin bize güvenmesi bizim de tecrübemizi kullanarak ortaya güzel ürünler çıkartmamız müşteri memnuniyetini en ön plana taşıyor ve bu bizim en büyük hedefimiz.

Topçuoğlu Perde olarak Perde anlamında her şeyin satışını yapıyoruz. Döşemelik kumaş olarak da hizmet veriyoruz. Ürünlerin kendi fiyatları arasında oynama olmasını biz pek etik bulmuyoruz. Çünkü kampanya dönemi öncesinde bir müşteri bir ürünü aldığı zaman, kampanya döneminde o ürün ucuz fiyata başka bir müşteriye satıldığı zaman diğer müşteri bu durumda mağdur olmuş oluyor ve biz bunu istemiyoruz. Bizim ticaret anlayışımız fiyatların kampanya yapmaktan çok, Kaliteli ürünleri memnuniyetle buluşturmaktır.

topcuoglu1.jpg

Hedefimiz her zaman müşteri memnuniyeti olduğu için kaliteyi en ön plana taşımak bizim en büyük arzumuzdur.

Sektörün sıkıntıları gün geçtikçe bir sorun yumağı haline dönüşüyor. İşi bilmeyen insanların sektöre atılması ve sektörde yer edinmeye çalışması bu işi gerçekten hakkıyla yapan insanları zor duruma düşürüyor. Merdiven altı diye adlandırabileceğimiz bu yapılara karşı halkımızın duyarlı olması büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın fiyatların cazipliğinden çok kalitenin ön planda tutulduğu yerleri tercih etmeleri kendileri açısından olumlu olacaktır diye düşünüyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.