Topla tüfekle başaramadılar, iktisadi yolla da başaramadılar

Teknik Makine Odası Başkanı Muzaffer Çil “15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde nasıl bir duruş sergilediysek bu ekonomi saldırılarına karşı da öyle bir duruş sergiliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2018 16:43
Topla tüfekle başaramadılar, iktisadi yolla da başaramadılar

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Muzaffer Çil, milli birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Muzaffer Çil açıklamalarında; “Ekonomi anlamında yatırımlarımızın olduğu bu dönemde dış güçler tarafından bir takım saldırılara maruz kaldık. Bu saldırılara karşı ekonomimizde sarsılmalar olsa da biz yine dimdik ayaktayız. Biz geçmişte de olduğu gibi devletimize ve milletimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. Türk Milleti olarak 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde nasıl bir duruş sergilediysek bu ekonomi saldırılarına karşı da öyle bir duruş sergiliyoruz. Bu vatan toprakları içerisinde yaşadığımız müddetçe mili birlik ve beraberlik değerlerine her zaman sahip çıkacağız. Bu gibi dönemlerde her şeye ekonomi alanında bakmamak gerekiyor. Asıl bakılması gereken husus, bütün sıkıntılara karşı nasıl bir birliktelik oluşturduğumuz. Şükürler olsun ki Türk Milleti bir kez daha üstüne düşeni yaptı. Türkiye bizim yuvamız, bazen kendi evlerimizin içerisinde bile ekonomik krizler yaşanabiliyor. Bunlar gelip geçicidir. Devlet ekonomisinde de bu gibi durumlar normal karşılanmalıdır. Topla tüfekle başaramadıklarını iktisadi alanda başarmaya çalışıyorlar. Biz bu saldırının altından şahlanarak kalkacağız. İçinde bulunduğumuz bu süreçten yaralarımızı sararak ve daha da güçlenerek çıkacağız. Bu süreçte kimler dostumuz kimler düşmanımız onları öğrenmiş olduk” dedi.

DEVLETİMİZ ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI

Enflasyon ile Topyekun Mücadele paketini desteklediklerini belirten Çil; “Ekonomi Bakanımızın açıklamış olduğu enflasyon ile topyekun mücadele paketinde devletimiz üstüne düşeni yaptı. Elinden geldiğince ekonomi adına mücadele veriyor. Açıklanan bu ekonomi paketine bizim sonuna kadar destek vermemiz gerekiyor. Bu anlamda hükümetimizin arkasında durursak süreci daha rahat atlatırız. Biz esnaf olarak da Teknik Makine Odası Başkanlığı olarak da enflasyon ile mücadele paketini destekliyoruz. Esnaflar olarak en büyük desteği karımızdan kısıp, devletimize destek olmak olarak göstereceğiz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.