Toyota severler cadde de değil yemekte buluştu!

Toyota severler cadde de değil yemekte buluştu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2017 16:21
Toyota severler cadde de değil yemekte buluştu!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz günlerde oluşturan ve hızla büyük bir topluluğa ulaşan ‘Kahramanmaraş Toyota Team’ birbirinden renkli organizasyonlara imza atmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta Toyota tutkunlarının oluşturduğu ‘Kahramanmaraş Toyota Team’ farklı bir etkinliğe daha imza atarak cadde de değil yemekte buluştular.

Kulübün yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği yemek 21 Mayıs Pazar günü özel bir restoranda gerçekleştirildi.

Çok sayıda Toyota kullanıcısının katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Gerçekleştirilen organizasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Eken “ Bizleri kırmayıp bu güzel etkinliğe teşrif eden değerli üyelerimize yönetim kurulumuz adına  gönülden teşekkür ediyoruz.  Bugün cadde değil, yemekte buluştuk samimiyetimize, heyecanımıza ve gönüldaşlığımızda büyük bir yol kat ettik.” İfadelerini kullandı.

toyoto.jpg

Başkan Eken Kahramanmaraş’ta ne kadar Toyota kullanıcısı ve seveni varsa kapılarının açık olduğunu belirterek, “ Bugün aramıza yeni katılan kardeşlerimizin varlığını yürekten hissettik. Kahramanmaraş’ta nerde bir Toyota sever var ise ‘Kahramanmaraş Toyota Team’ onun yanındadır. Üyelerimiz ve vatandaşlarımız yaptığımız etkinliklerden oldukça memnun. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözünü yinelemek istiyorum ” dedi.  

Kulübe katılmayı isteyen ve düşünenlere de çağrı yapan Eken şöyle konuştu “ Kahramanmaraş’ta emniyet teşkilatımızın kahraman polisleri ve Kahraman kentin kahraman halkı şahittir ki trafikte hiçbir taşkınlığa kural ihlaline yer vermedik ve vermeyeceğiz. Kulübümüz her yaştan her kesimden insana hitap etmektedir. “

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.