Trabzonspor'a çifte müjde! Takıma döndüler

Trabzonspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları başladı. Sakatlıklarının ardından tedavileri tamamlanan Uğur Demirok ve Okay Yokuşlu da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2017 15:05
Trabzonspor'a çifte müjde! Takıma döndüler

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u 5-1 mağlup ederek adını son 16'ya yazdıran Trabzonspor, ara vermeden Süper Lig'in 16ncı haftasında sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına açık olarak gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, tedavileri devam eden ve salonda çalışan Sosa, Volkan Şen, Mustafa Akbaş, Durica ile Batuhan katılmadı. Antrenmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yaparak çalışmalarını tamamladı, diğer oyuncular ise pas çalışması ve yarı sahada taktik maç oynadılar.

UĞUR İLE OKAY TAKIMLA ÇALIŞTI

Bu arada sakatlıklarının ardından tedavileri tamamlanan Uğur Demirok ve Okay Yokuşlu da takımla birlikte çalışmalara başladı. Süper Ligin 15inci haftasında oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlıkları nedeniyle yer alamayan Uğur ile Okayın Bursaspor maçına kadar hazır hale gelmeleri bekleniyor.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.