Trabzonspor'dan Fellaini'ye teklif

Trabzonspor'dan Fellaini'ye teklif

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2017 08:37
Trabzonspor'dan Fellaini'ye teklif

50. yılında şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Bayern Münih'in Fransız yıldızı Ribery'de sona yaklaşan bordo-mavililer, Manchester United'ın Belçikalısı Fellaini için de teklif sunarak bekleyişe geçti. Yönetim, bu transferi sponsorlar aracılığıyla bitirecek.

Kuruluşunun 50. yılını önümüzdeki sezon kutlayacak olan Trabzonspor'da yönetim, bu tarihi sezonu şampiyonlukla taçlandırmak için kolları sıvadı. Alman devi Bayern Münih'in orta sahadaki Fransız yıldızı Frank Ribery için temaslarını sürdüren ve transferi bitirme noktasına gelen bordo-mavililerin ses getirecek bir yıldızın daha peşinde olduğu ortaya çıktı. Bordo-mavililerin, bir başka dünya devi İngiliz ekibi Manchester United'ın deneyimli orta saha oyuncusu Marouane Fellaini için resmen girişimlere başladığı öğrenildi. İngiliz basını da söz konusu gelişmeyi sütunlarına taşırken, oyuncunun da teklife sıcak baktığını yazdı. Daily Star gazetesi, "Fellaini, Türkiye'ye mi gidiyor?" başlıklı haberinde, 29 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'un teklifine olumlu baktığını okuyucularıyla paylaştı.

45 RESMİ MAÇ, 4 GOL, 1 ASİST

Belçikalı oyuncunun yüksek maliyetinin nasıl karşılanacağı henüz netlik kazanmazken, bu transferin sponsorlar aracılığı ile gerçekleştirilmeye çalışılacağı gelen haberler arasında. Teknik heyetin özellikle orta saha ve hücum hattına kaliteli ve deneyimli isimler alınması gerektiğine vurgu yaptığı öğrenildi. Fellaini konusunda ısrarcı olarak tüm şartların zorlanmasını isteyen teknik heyetin, "Nokta atış yapmalıyız. Fellaini, bize çok güç katar" dedikleri ifade edildi. Belçikalı oyuncu, bu sezon Manchester United'la 45 resmi karşılaşmaya çıkarken 4 gol atıp, 1 de asist yaptı.

Hedef şampiyonluk kadrosu

Süper Lig'de gelecek sezon zirveyi hedefleyen Trabzonspor, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürürken asbaşkan Ahmet Çubukçu, 50. yıllarını kutlayacakları gelecek sezon için şampiyonluk iddialarını yineleyerek bunu başarabilecek bir kadro oluşturacaklarını söyledi. Trabzonspor’un her zaman yarışın içinde olması gerektiğine vurgu yapan Çubukçu, gelecek sezon şampiyon olmak istediklerini belirterek, “Bu sezon istikrarsız bir grafik çizdik. Gelecek sezon hatalarımızdan arınarak oluşturacağımız güçlü bir kadro ile zirve yarışı içinde olmak istiyoruz. Lig, uzun bir maraton. Bu nedenle bugünden kesin bir ifade kullanmak yanlış olur ama sezonun ilk maçından itibaren hedefimiz zirve olacak. Önceliğimiz ise Şampiyonlar Ligi'dir” diye konuştu.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.