Transferde son dakika! Arda ve menajeri Londra'da

Barcelona - Celta Vigo maçı sırasında Arda Turan ile menajeri Ahmet Bulut Londra'dan fotoğraf paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2017 17:02
Transferde son dakika! Arda ve menajeri Londra'da

Barcelona'da forma şansı bulamayan, son olarak kupa maçında B takımdan 5 isim kadroya dahil edilmesine rağmen yine listede yer almayan Arda Turan, bugün menajeriyle Londra'da görüntülendi.

Barcelona, Celta Vigo ile Camp Nou'da karşılaşırken Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un Londra'dan paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırırken, bu görüntü Arsenaliddialarını da kuvvetlendirdi. Öyle ki Arda Turan ile ilgili yeni bir transfer iddiası da The Star gazetesinden gelmişti.

İngiltere'de yayım yapan gazete, bu yıl Barcelona'da hiç süre alamayan ve teknik direktör Ernesto Valverde'nin kadrosunda düşünmediği Arda'nın devre arasında Arsenal'e Mesut Özil'in transferi karşılığında teklif edilebileceğini yazdı.

Arsenal'in patronu Arsene Wenger ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil için daha önce yaptığı açıklamada oyuncunun satış listesinde olmadığını ve başka bir kulübe transferinin neredeyse imkansız olduğunu söylemişti.

Buna rağmen Türk asıllı Alman futbolcunun yüksek maaşı nedeniyle Barcelona'nın transfer konusunda Arsenal'i ikna edebileceği belirtiliyor.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.