TRT ne yapmaya çalışıyor

TRT ne yapmaya çalışıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2016 18:51
TRT ne yapmaya çalışıyor

Toplumun sağ duyarlı gazetecilerinden Cem Küçük Erhan Çelik'in TRT merkezinde haber sunmasının toplumun bütün yargılarını ters olduğunu söyledi.

Küçük, bu Erhan Çelik denen adamın karısı Gülben Ergen sayın Cumhurbaşkanımıza söven bir kişiliktir. Eğer Cumhurbaşkanımıza sövmenin ödülü TRT de çalışmak ise bir sürü dışarıda hakaret eden insan var. dedi.

Küçük: "TRT 1 ekranlarını açtım Erhan Çelik denilen biradam ana haberleri sunuyor. Yanlış mı gördüm diye bir daha baktım doğruymuş. 15 Temmuz daki darbe girişimini sanatçı müsveddeleri engellemedi, halk engelledi. Tankların önüne yatarak, uçağı atlayarak şehit olarak bu milleti kurtarmışlardır. 

Şimdi bakıyorsun bu millete ihanet eden Gülber Ergen'in kocası burada ana haber sunuyor bu ayıp değil midir ya?. Gülben Ergen aylık 100 150 bin liraya program yapıyordu. Programı bitti sonra 'Türkiye'de Laik bir sistem" istiyoruz diyerek devleti karalamaya başladı.

Can Dündar denen vatan hainine sevgiler gönderiyordu Gülben Ergen. Şimdi bu vatanı halk kurtaracak sonra o halkın vergileriyle birlikte, hepsini tutup bunlara mı vereceksiniz.? 

Numan Kurtulmuş'a sesleniyorum. Sayın Başkanım Hangi kararla bu kararı aldınız neye dayandınız. Biz sokaklarda canımızla kanımızla, milletimizi kurtaralım, daha sonra siz bunlara ana haber bülteni verip milyonlarca dolar para verin. İşi iyi olunca devlet yalakası olanlar işi bozuk olunca vatana millete küsüyorlar. Gülben Ergen ve Kocasına hükümetle arası iyiy ken bu işleri alsın yalakalık yapsın. Bunlar bize devlete, Sayın Cumhurbaşkanımıza küfrediyordu Gülben Ergen ya...  Belki Sayın Cumhurbaşkanımızın bundan haberi yoktur ama acilen önlem alınması lazım."

Bakın buradan TRT ve devlet yetkililerine sesleniyorum. Eğer bu millet sokaklarda şehit olacak ve vatanı beklerken, bu milleti küçük gören ve devlet karşıtları vatanına milletine ihanet içinde olanlara bu kadar para verirseniz BU PARA HARAMDIR."

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.