Tudor çileden çıktı! Kim bu köstebek?

Galatasaray'da derbiden 24 saat önce maç kadrosu ve Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkacağı taktiğinin sosyal medya ve internetlere düşmesi teknik direktör İgor Tudor'u kızdırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2017 12:14
Tudor çileden çıktı! Kim bu köstebek?

Bu konuda maç sonrası kendisine sorulan soruyu cevaplamayan Hırvat teknik adamın, yönetime köstebeğin bulunması için rapor verdiği öğrenildi.

DERBİYE TAKILI KALMAYIN

Galatasaray, Fenerbahçe ile sahasında 0-0 berabere kalırken bu skor sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen teknik direktör İgor Tudor'u da çok üzdü. Sarı-lacivertli ekip karşısında Galatasaray'ın başında ilk derbi galibiyetini almak isteyen ve bu nedenle günlerce bu karşılaşma için sıkı bir çalışma yapan Tudor hayal kırıklığı yaşasa da Fenerbahçe karşılaşmasını ve hakem tartışmalarını bir kenara bırakma kararı aldı.

YAPTIKLARI HATALARI GÖSTERDİ

Haftaya yine kritik bir maça çıkacaklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Fenerbahçe maçı artık geride kaldı. Keşke kazanabilseydik ama bir puan da kötü değil. Süper Lig'de halen lider ve namağlup durumdayız. Böyle devam etmek ve şampiyonluğa ulaşmak için her şeyi bir kenara bırakıp Trabzonspor maçına konsantre olmalıyız" dedi. İgor Tudor oyunculara yaptıkları hataları göstermeyi ihmal etmedi ve Trabzonspor karşısında herkesin kendisini toparlamasını istedi. 

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.