Tudor: 'Maç 11'e 11 devam etseydi...'

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 09:01
Tudor: 'Maç 11'e 11 devam etseydi...'

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe karşısında özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Tudor, "Hafta boyunca maça bir sistemle hazırlandık ama Serdar Aziz'in sakatlığı planlarımızı bozdu. Kısa sürelik bir sıkıntı yaşadık. Önde basan, pozisyonlara giren bir Galatasaray vardı ancak çıkan kırmızı kart oyun dengemizi de bozdu" dedi.

Belhanda'nın kırmızı kartının dengeleri bozduğunu ifade eden Tudor, "11'e 11 gittiği zaman daha fazla pozisyona giren takım Galatasaray'dı. 11'e 11 gitseydi maç, kesinlikle gol bulacaktık. Fenerbahçe büyük bir rakip, bakıldığı zaman bir puan aldık ve farkı koruduk. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız ve maksimum puan seviyesine ulaşacağız" şeklinde konuştu.

- Cüneyt Çakır'a destek verdi

Igor Tudor, ligde lider olarak giden Galatasaray'ın önünün kesilmeye çalışıldığı yönündeki yorumlar hatırlatılarak, hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarıyla ilgili soru üzerine, Çakır'a destek veren ifadeler kullandı.

Cüneyt Çakır ve hakem kararları konusundaki açıklamalarına "Gizli güçler var" şeklinde esprili bir şekilde başlayan Tudor, "Ben Cüneyt Çakır'a güveniyorum. Bir hata yaptıysa da bilerek yaptığını düşünmüyorum. Bu benim düşüncem." şeklinde konuştu.

- "Her zaman kazanmak istiyorum"

Sarı-kırmızılı teknik adam, derbi maçta elde edilen 1 puanın kötü olmadığını ancak bunun kendisini mutlu etmediğini vurguladı.

Kendileri için tüm maçlarda hedefin 3 puan olduğunu anlatan Tudor, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tabii ki her zaman kazanmak istiyorum. Maçtan önce futbolcu arkadaşlarıma, bu maçın sonucuyla ne şampiyon olacağımızı ne de şampiyonluğu kaybedeceğimizi söyledim. Kazanmak istedik. Kazanamasak da 10 kişiyle 1 puan iyidir. Geçen sezon bu tip maçları kaybediyorduk. Şimdi önümüze bakmak istiyoruz ve Trabzonspor maçına odaklanacağız."

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.