Tüke; Vatandaşları Yerel Alışverişe Davet Etti

Alwaka Mağazası Sahibi İbrahim Tüke ile Pazarcık ilçesinin sosyal, ekonomik canlılığını ve alternatiflerini gazetemize değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2018 13:26
Tüke; Vatandaşları Yerel Alışverişe Davet Etti

Alwaka Mağazası Sahibi İbrahim Tüke; “15 yıldır hazır giyim sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Aynı zamanda taleplerinin doğrultusunda ayakkabıcılıkla da Pazarcık halkına hizmet ediyoruz. Hazır giyim sektöründe elimizden geldiği kadar 7’den 70’e herkese hitap etmeye çalıştığımız için müşterilerimizin ilgi alakası olumlu yönde. Yerli müşterilerimiz genel tercihleri Kahramanmaraş ve Gaziantep oluyor. Fakat istedikleri her şeyi ilçe esnafından temin edebilirler. Alternatif yönünden ilçe olarak herhangi bir problem yaşamıyoruz. Şehir merkezinden de bize gelen müşterilerimiz var. Halkımız algısı Pazarcık’ta aradığımız ürünü bulamayız deyip şehir merkezlerine yönelebiliyor. Gerekli araştırmayı yaptıkları takdirde taleplerine Pazarcık ’ta da cevap alabilecekler” ifadelerini kullandı.

Pazarcık’ta kendi içerisinde taleplere karşılık verdiğine de değinen Tüke; “İhtiyaçlarının yüzde 90’ını çok rahat karşılayabilirler. Halkımız ilçemize katkıda bulunması için ilk tercihlerini Pazarcık’tan yana kullanmalılardır. Tercilerini bu yönde kullanırsa vatandaşımıza biz esnaflar olarak daha kaliteli hizmet verebilmek için hâlihazır durumun daha ileri seviyesinde hizmet vereceğiz. Gerekli ilgi ve alaka olduğu süreçte daha kaliteli ve nitelikli hizmetler sunacağımızdan eminiz. Halkımızı ilçe ekonomisine katkı sağlamak hususunda yerel alışverişe davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.