TÜMSİAD Ankara’da temaslarda bulundu

TÜMSİAD Ankara’da temaslarda bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2017 15:22
TÜMSİAD Ankara’da temaslarda bulundu

TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak yönetim kurulu ile birlikte  AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevine başlayan 64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili  Ünal’la Ak Parti Genel Merkezi’nde  bir araya geldi.Görüşme esnasında Ankara’da parti Genel Merkezinde bulunan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir de toplantıya katıldı.

 

İş dünyasının sorunları ve Kahramanmaraş’ın genel durumu ile ilgili  çözüm önerilerinin de masaya yatırıldığı toplantıda TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak  Kahranmanmaraş’ın Türkiye ekonomisindeki yeri, ekonominin ve sanayi sektörlerinin sorunları, şehrin beklentileri ilgili görüşlerini Sayın Ünal’a aktardı

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Sayın Mahir Ünal’a yapılan ziyarette TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı  Adnan Toprak   şunları söyledi’’   Ünal’ın  Yeni dönemde AK Parti Genel Başkan yardımcısı olmasından dolayı iş dünyası adına büyük bir gurur duyduk diyen Toprak sözlerine şöyle devam etti’’ Daha önce  Mahir Ünal’ın grup başkanvekilliği ve bakanlığı dönemindeki çalışmaları ile  şehrimizde bakan katılımları ile yapılan  çalıştayların  olumlu neticelerini gördük yeni dönemde de bu çalıştayların devam etmesini talep ediyoruz’’

tumsiad-ankara-ziyareti-1.jpg

Bu vesileyle , AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevine başlayan  Mahir Ünal’a tebriklerimi sunar,  yeni görevinin şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim’’ diyerek sözlerini tamamladı.

64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve MYK Üyesi Mahir Ünal ise TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak ve yönetiminin  ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünal  daha önce  şehrimizde yapılan çalıştayların yeni dönemde de devam edeceğini müjdeleyerek  sözlerine şöyle devam etti’’ önümüzdeki aylarda bahsetmiş olduğumuz çalışmaların planlamasını yaptık.Bu çalışmalar ulaştırma, Turizm, ve Spor çalıştaylarıyla başlayacaktır.Yapılacak olan bu çalışmaların verimliliğine inanıyoruz.Hep birlikte  yapacağımız bu çalışmalarla en önemlisi ortak akılla Kahramanmaraş’ı daha iyi yerlere getireceğiz.

 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MÜZESİ ZİYARET EDİLDİ

 TÜMSİAD heyeti Sayın Mahir Ünal’la yaptığı görüşmenin ardından Ak Parti Genel merkezinde bulunan 15 Temmuz Şehitler müzesini ziyaret etti.Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak 15 Temmuz şehitleri için oluşturulan anı defterine TÜMSİAD’ın görüşlerini  yazarak ziyareti tamamladılar.

tumsiad-ankara-ziyareti-2.jpg

YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ DEVAM ETTİ

 Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal ve Ak Parti Genel Merkezinde bulunan 15 Temmuz Şehitler müzesi ziyaretinin ardından TÜMSİAD heyeti Ankara’da bulunan Kahramanmaraş Milletvekillerini de ziyaret etti. 

Yoğun Ankara Programında  İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Celaleddin Güvenç ve Milletvekili Sayın Nursel Reyhanlıoğlu ile de görüşen TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak her iki ziyarette de Kahramanmaraş’ın ekonomisi, sanayisi ve iş dünyası üzerine değerlendirmelerde bulundu.

15 TEMMUZ DİRİLİŞ DESTANI

TÜMSİAD Kahramanmaraş Şubesi heyeti Sayın Mahir Ünal, Sayın Celaleddin Güvenç ve Sayın Nursel Reyhanlıoğlu’na yaptıkları ziyarette TÜMSİAD tarafından 81 ilde dağıtılmak üzere 81.000 adet bastırılan ‘’15 Temmuz diriliş destanı’’ isimli kitabı hediye etti.

tumsiad-ankara-ziyareti-3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.