TÜMSİAD GİRİŞİMCİLERİ HİBE VE DESTEKLERLE BULUŞTURDU

TÜMSİAD’ın tanıtım filmi ile başlayan törende, Vali Mustafa Hakan Güvençer, TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak ve KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Sadık Gözek bir konuşma yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2015 11:40
TÜMSİAD GİRİŞİMCİLERİ HİBE VE DESTEKLERLE BULUŞTURDU

TÜMSİAD’ın tanıtım filmi ile başlayan törende, Vali Mustafa Hakan Güvençer, TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak ve KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Sadık Gözek bir konuşma yaptı.

Avrupa İşletmeler Ağı Akdeniz Devlet Destekleri hakkında bilgilerin verildiği programda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Şube Müdürü Gülgün Çelik, Bakanlığın Teknoloji ve Yenilik Destekleri, TKDK İl Koordinatörü Dr. Süha Uslu, Kırsal Kalkınma Programlarının Uygulanması, TEYDEB Bilimsel Programlar Başuzmanı Murat Güler, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destekleri, İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Yeliz Torun, Ekonomi Bakanlığı İhracatı Geliştirme Destekleri, DOĞAKA Kahramanmaraş İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı, Bölgesel Kalkınmada DOĞAKA Destekleri, İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce, İŞKUR destekleri ve KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürü Dr. Sadık Gözek, Rekabet Gücünün Artırılmasında KOSGEB Destekleri hakkında bilgiler verdiler. 

Programın açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak Şunları söyledi;’’Bugün buraya gelen Ankara’dan ve şehrimizden gelen kurum görevlilerimize ayrıca bize bu organizasyonu gerçekleştirmemizde çok büyük destek veren KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Dr.Sadık Gözek Bey’e çok teşekkür ediyorum.Kahramanmaraş’ta bu tür toplantıların yapılması genç girişimcilerimiz açısından çok önemli.Devlet kurumlarından hangi destekleri alabileceklerini öğrenmiş olacaklar.Ayrıca davetimize icabet edip bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum’’dedi yapılan kısa konuşmanın ardından KOSGEB Hizmet merkezi müdürü Dr.Sadık Gözek ise; Avrupa İşletmeler ağı Akdeniz projesi kapsamında TÜMSİAD ile iş birliği içerisinde düzenlediğimizDevlet desteği veren belki doğrudan ulaşmakta zorluk çektiğiniz bir çok kurumu bir araya getirerek Kahramanmaraş’ta ilk ağızdan Devletin işletmelere, girişimcilere vermiş olduğu imkanları size sunmayı planladık.Burada başta il dışında gelen tüm kurumların temsilcileri olmak üzere tüm kurumların temsilcilerine teşekkür eder burada aktarılan bilgilerden maksimum derecede faydalanmanızı dilerim ‘’dedi.Yapılan bu konuşmaların ardından kürsüye gelen Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’’ Bu programı düzenleyen TÜMSİAD Kahramanmaraş Şubesine KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi müdürlüğüne, buraya desteklerine anlatmaya gelen konuşmacılarımıza, genç girişimci adaylarına, işletmecilere, ve tüm konuklara teşekkür ediyorum.Yeni girişimciler için devlet destekleri çok önemli.Bu gün burada konuşmacılarımız sizlere devlet desteklerini anlatacak.Bu sizler için çok faydalı bir toplantı olacak.Burada devletin genç girişimcilerin yanında olduğunu verilen desteklerin neler olduğu konusunda bilgi sahibi olacaksınız.Ben inanıyorumki buradaki genç girişimciler  ve işletmeler devlet desteklerini aldıklarında bunu en iyi şekilde değerlendirireceklerdir. Ve işletmesini ayakta tutarak başarılarına başarı katarak işletmelerini büyüteceklerdir.Ben bu toplantıyı düzenleyen, organize eden ve burada destekleri anlatacak kurumlara teşekkür ediyorum’’dedi

Program soru ve cevapların ardından, KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Sertifika töreni ile sona erdi.

Kursiyerlere sertifikaları Valimiz Mustafa Hakan Güvençer, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan, İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce, TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak tarafından verildi

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.