TÜRKİYE BİRLİĞİ BOZMAYACAK!

TÜRKİYE BİRLİĞİ BOZMAYACAK!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
TÜRKİYE BİRLİĞİ BOZMAYACAK!

Kahramanmaraş Yeni şafak, Akit ve Milat gazetelerinin il temsilciliğinin yanı sıra Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan’ın 15 Temmuz özel çalışması okuyuculara ulaştı. Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röportajlar gerçekleştirerek Maraştan, 15 Temmuzu unutmadı unutturmadı.

 ‘Söz konusu devlet ve vatan olunca bütün milletin bir araya geldiği gördük’ diyerek sözlerine başlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay 15 Temmuz Darbe Girişiminin Yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Necati Okay; “Cumhurbaşkanımızın görüntüsü ve sesini duyduktan sonra darbecilere hiç şans kalmadı” dedi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz bize neler kazandırdı, neler kaybettirdi?

15 Temmuz bize çok büyük zararlar verdi. Şehitlerimiz var, gazilerimiz var ve ülke performansını da düşürdü. Ama her şerde bir hayır vardır. Bu FETÖ’nün ne olduğunu öğrendik ve devletimizden bunları temizledik. Ama bu kalkışmada ülkemiz çok büyük zararlar gördü. Söz konusu devlet ve vatan olunca herksin bir araya geldiğini gördük. Her görüşten insanlarla beraber nöbetler tuttuk. İnsanların bir araya gelmesi çok güzel bir düşünceydi.  Milli birlik ve beraberlik damarlarımızın hala canlı kanlı olduğunun farkına vardık.

Ardımızdan gelen koca bir nesil var. 15 Temmuz Darbe Girişimi gelecek nesillere nasıl aktarılmalıdır, bu konuda fikir ve düşünceleriniz nelerdir?

Bu milli ruhu gelecek nesillere aktarmamak için hala çaba gösterenleri görüyoruz. Bunun en büyük örneği de CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüştür. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu ülke bu beraberliği bozmayacaktır. Ve bozmamak adına çok daha derin bir irade oluşacaktır. Darbe girişiminin ilk saatlerinde kendiliğinden oluşan bir birlik ruhu vardı. Cumhurbaşkanımızın görüntüsü ve sesini duyduktan sonra darbecilere hiç şans kalmadı. O açıklamalar geldikten sonra toplumun bütün kısmını bir arada durdu. Bu ortak yapıyı bozmak adına herkes mücadele veriyor. Darbe karşıtı ruhu vatandaşlarda geri planda bırakmamak adına her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu toplum bu devlete yapılan hain teşebbüsü hiçi bir zaman unutmayacaktır.

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözüyle halkın sokağa çıkmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türk milletinde liderlik çok önemli bir konudur ve şu an başımızda tam anlamıyla Lider var.  Bu da Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşımız için ne gerekiyorsa onu yapması ve söz verdiklerini yerine getirmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Halk Reisinin talimatlarını her zaman bekliyor.  15 Yıllık AK Parti iktidarında Reisimizin özüyle sözüyle bir olması yüksek ölçüde bir güvenirlik kazandırmıştır. Ülkemizin zararına planlar yapanlar ne ile karşılaşacaklarını gördüler. 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.