Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile şahlanacak!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile şahlanacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2017 17:09
Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile şahlanacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülenç Tüfenkci önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tüfenkçi:

“ Kahramanmaraş’ın duruşu net, kararı net, EVET. Kahramanmaraş’a çok şey anlatmaya gerek yok, Kahramanmaraş herşeyin farkında, siz Recep Tayyip Erdoğan dilini biliyorsunuz. Size çok şey söylemeye gerek yok, sizler omuzunuza dava yükünü yüklemiş il, ilçe başkanlarımız olarak zaten sahadasınız. Kahramanmaraş ‘EVET’ diyor. Bugün esnafı gezdik esnaf evet diyor. İş adamı, Ev hanımı, Gençler EVET diyor. Büyük ve güçlü Türkiye için EVET diyor.

Güçlü bir Türkiye’den korkanlara inat biz korkusuzca EVET diyeceğiz. Güçlü Türkiye’den yana olanlar her yerde EVET diyorlar. Onun için çok söze gerek yok bugünlerde biz laf üstüne laf değil, iş üstüne iş koyarak gidiyoruz. Mahalle Mahalle gidiyoruz il il gidiyoruz bütün Türkiye’ye gidiyoruz gittiğimiz her yerde de halka anlatıyoruz ve hesap veriyoruz. Ne Avrupaya ne Doğuya ne Batıya hesap veriyoruz hesabımız sadece milletedir. CHP’liler işleri güçleri bıraktılar dini de siyasete alet etmeye çalıştılar. Deniz Baykal’ı izlediniz dün bunlar Peygamberi, İnsani da tanımıyorlar. Ama bu millet 16 Nisan’da neyin ne olduğunu inşallah öğreteceğiz. Değerli arkadaşlar elbette ki biz Avrupa’ya bir çift söz söylememiz lazım. Bizim bakanımıza yapılan müdahaleleri karış Türkiyemize karşı yapılan bunlara karşı tedbir almamız lazım. Devlet olarak duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk elbette ki bunun siyasi ve hukuki bir yaptırımı olacaktır.

16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemine geçerek sandıkları EVET’lerle dolduracağız.

Eğer biz daha Türkiye’de gerçekten bir daha enflasyonlar olsun istemiyorsak, bir daha devülasyonlar istemiyorsak bir daha koalisyonların olmasını istemiyorsak 16 Nisan’da tabi ki EVET diyeceğiz. Biz bu ülkenin sistem arızalır nedeniyle enerjisini kaybetmesini istemiyoruz. Biz sistem arızaları nedeniyle bürokratik engeller nedeniyle milletin sermayesine birilerine peşkeş çekilmesini istemiyloruz. Biz istiyoruz ki işimizi, aşımızı büyütelim. Biz gençlerimize daha fazla iş ve aş bulmasını istiyoruz. Niçin ihracıtımız beş yüz milyar dolarlırını geçmesin, Niçin faizler yüzde beşlerin altına düşmesin biz yeni bir sisteme geçmek istiyoruz. Evet ak parti olarak biz tek başımıza on dört senedir çok büyü işler başardık ve Türkiye’yi her alanda dört ve beş kat büyüttük. Biz bu arada bu coğrafyanın pahalı olduğunu biliyoruz. Bu coğrafyaya saldıran terör örgütlerinin hepsinin  farkındayız. Biz teröristlere karşı olan mücadelemizi her zaman sürdüreceğiz. Doğuda halkımıza yapmış oldukları herşeyin hesabını verecekler. Oradaki vatandaşlarımız nasıl onlardan hesap soruyorsa, DEAŞ’ınında, FETÖ’sününde, PKK’sınında hepsinden sizlerinde desteğiyle hesap soracağız. Bunlara bu millete yapmış olduklarının hesabını verdireceğiz. 15 Temmuz’da bu millet bir defa daha hayır dedi. 16 Nisan’da millet EVET diyecek.  İstiklal mücadelemiz ne kadar önemli ve kıymetliyse istiklal mücadelemiz de o kadar kıymetlidir. Dün şehit verdik bu terör örgütlerine karşı Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin gazilerimize sağlık yaralılarımıza acil şifalar versin. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçtikten sonra bunlarla daha sağlıklı mücadele edeceğiz. İnşallah biz darbe anayasasını bir kenara gömeceğiz aynı zamanda biz Türkiye’yi yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile birlikte şaha kaldıracağız. Bunun içinde hep beraber koşturacağız.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.