Türkiye Referandumdan güçlü bir şekilde çıkacaktır

Türkiye Referandumdan güçlü bir şekilde çıkacaktır

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 12:00
Türkiye Referandumdan güçlü bir şekilde çıkacaktır

“Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Memur-Sen 2017 yılı içerisinde  MemurSen-e Davet tercihimiz evet sloganıyla yol çıkılmış ve bizde buna destek vermekteyiz. Referandum da bizler açık yüreklilikle tarafımızı belli ettik. Referandum süreci içerisinde saha da veya diğer alanlarda toplu veya kişisel olarak emek ve gayretlerimiz ortay koymaktan gurur duyuyoruz.

Ülekinin en çok birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğu şu günde bizim herkesten daha çok birliğe ihtiyacımız var. 16 Nisan kişisel olarak algılanmamalı, Son günlerde basın da dile getirilen haçlı ve hilal karşılaştırması işte olayın bütün özeti burada yatıyor. Bu Haçlı ve Hilalin kapışmasıdır ve Galip olan Allah olacaktır.

Kahramanmaraş’ta halkımız sağduyulu bir millettir. Yeri geldiği zaman elini taşın altına koyan bir millettir. Kahramanmaraş’ın Referandum’da oy oranı yüzde 80’e dayanacaktır diye düşünüyorum.

Bizi yöneten mevcut iktidar halkın güvenini sağlamış bir iktidar. Bugün olduğu gibi yarında bizi yöneten insanları yine biz seçeceğiz. Osmanlı arihine baktığımızda cihan imparatorluklarını yöneten Padişahların şu andaki çevrelerin küçümsediği yaşlarda padişah olduğuna şahit olursunuz. Bu işte yeterli ve deneyimi olmayan insanlarıda halkımız göreve getirmeyecektir. Seçme hakkını verdiğiniz kişilere seçilme hakkını da vermek mantıklı bir çözümdür.

Hayır oyu kullanmak bu ülkede ihanet anlamı taşımıyor, Ancak ülkeye ihanet edenlerin hepsi Hayır tarafında birleşiyor buna dikkat etmek lazım”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.