Türkiye rekortmeninden sürpriz nezaket ziyareti!

2011 Dünya Trap Atıcılık Şampiyonası ikincisi ve trap Türkiye rekortmeni KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2. sınıf öğrencisi Safiye Sarıtürk Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2015 17:37
Türkiye rekortmeninden sürpriz nezaket ziyareti!

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette genç sporcuyu tebrik eden Rektör Prof. Dr. Deveci, “Öğrencimiz Safiye Sarıtürk dünya çapında elde ettiği başarıyla bize büyük bir gurur yaşattı. 2014 yılında trap alanında Türkiye rekorunu kırmıştı, bu yıl kendi rekorunu geliştirerek önemli bir başarıya daha imza attı. Safiye’den ileriki dönemlerde dünya birinciliği de bekliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için üniversite olarak bütün imkânlarımızı kullanmaya devam edeceğiz. Her alanda olduğu gibi spor alanında da öğrencilerimize destek olmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

Rektör Deveci öğrencimiz Safiye Sarıtürk’e çeşitli hediyeler takdim etti. Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin rekortmen sporcumuza birde sürpriz yaptı. Hediye edilen Kahramanmaraş’a özgü ceviz oyma sandık içerisinden aylık 250 TL burs ödülü çıktı.

 

2014 yılında kırdığı trap Türkiye rekorunu, 28-30 Ağustos Konya Zafer Kupası müsabakalarında geliştirerek yeni bir rekora imza atan milli sporcumuz Safiye Sarıtürk Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencisi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, Rektör Deveci’ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Sarıtürk “Sayın Rektörümüzden ve hocalarımızdan aldığım desteklerle, Ülkemizi, Şehrimizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

 

Ziyarette KSÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk Gençay da hazır bulundu.

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.