Türkiye'den 'İngiltere' açıklaması!

Türkiye'den 'İngiltere' açıklaması!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2017 11:56
Türkiye'den 'İngiltere' açıklaması!

İngiltere’nin Manchester kentinde ünlü şarkıcı Ariana Grande konseri sırasında meydana terör saldırısında 22 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Dışişleri Bakanlığı İngiltere'deki terör saldırısını kınayarak, terörle ortak mücadele mesajı verdi. Dışişleri'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Birleşik Krallığın Manchester kentinde dün gece meydana gelen ve çok sayıda ölü ve yaralının olduğu terör saldırısını kuvvetle kınıyoruz. İnsanlıktan çıkmış varlıkların ve odakların düzenlediği bu tür kalleşçe saldırıların vahşeti ile acısını maalesef çok iyi bilip hisseden ülkemiz ve halkımız adına Birleşik Krallık ile halkına en derin taziyelerimizi sunuyoruz. 

BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ
Terör belasına karşı bu belayı üreten her türlü çevrenin kökünü her yerden kazımak için yakın dostumuz ve müttefikimiz Birleşik Krallık'la birlikte yürütegeldiğimiz kararlı ve etkin mücadeleyi omuz omuza sürdürmeye devam edeceğiz. Manchester'daki kalleş saldırıya vereceğimiz en iyi ortak cevap bu olacaktır."

İNGİLTERE BAŞKONSOLOSLUĞUNDA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ
Bu arada gerçekleşen terör saldırısının ardından Beyoğlu’nda bulunan İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosluğunda bayraklar yarıya indirildi. Konsolosluk binasının çevresinde de güvenlik önlemlerinin arttırıldığı görüldü.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.