Türkiye’nin geleceği için EVET demeliyiz

Türkiye’nin geleceği için EVET demeliyiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2017 17:12
Türkiye’nin geleceği için EVET demeliyiz

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor:

 “Her konuda olduğu gibi bu konuda da güçlü bir devlet güçlü bir lideri ihtiyaç vardır. O lider Recep Tayyip Erdoğan, O memlekette Kahramanmaraş, Malatya gibi Türkiyemizin 81 ilidir.

16 Nisan’da giderken Avrupa’ya birşeyler oluyor. Biz bunları medeni, insan haklarında zirve gibi görüyorduk. Bunlar Müslümanlara sizler kadın haklarında, insan haklarından, medenilikten anlamazsınız diyorlardı. Noldu ki 200 yıllık Avrupa birliği ahlakı 2 günde yerle bir edildi. Yerle bir eden Alman hükümeti, Hollanda hükümeti değil büyüyen güçlenen halkıyla bütünleşen ve yeni dönemde bizde varız diyen Türkiyedir, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Gezi olaylarını çocuklarımıza yaptırdılar, Tencere tavayla altı ay ekonomimize baltaladılar. Geziciler Başbakan Yardımcımıza görüşelim dediler, birinci madde dünyanın en büyük havaalanı inşaatını durdurun, ikinci madde üçüncü köprüyü yapmayın dediler.

Hollanda kendi havaalimanı’nın daha iyi ticaret yapması için bizim havaalınımızın iptali için elinden geleni yapmışlardır. Ama bunu söylemiyorlar Kandil’e de bunu söyletmiyorlar, ama kolu bu ve 17-25 Aralık yapıldı bu ülkede yolsuzluk hırsızlık dediler. FETÖ’Cüler 25 aralıkta yaptıkları şey bu ülkenin en büyük iş adamlarını toplamaktı, FETÖ’nün adamları ve Hollanda’nın adamları aynı şeyleri söylüyorlar.

Acaba 16 Nisan’a bir kere daha bunları kandırabilir miyiz, yoksa bunlar 18 Mart’ta Çanakkale’yi unutamazlar dünyanın en büyük projesinin temelini atıyorlar. FETÖ’yü kendi çocukları ile bombalıdk durdarmadık diyorlar.
18 Mart’ta Çanakkale’ye Dünya’nın en büyük köprüsünü açıyorlar. Düne kadar kapısında temizlikçi çöpçülük yaptığı Türk insanı bugün onların havaalanlarının yolcularını alıyorlar.

Onun için intihar saldırıları yapıyorlar. Hollanda’lının Avrupa’lının yaptığı saldırı dağdakilerin yaptığı sadırıdan daha kötüdür.

Onun için 16 Nisan’a dikkat etmemiz gerekiyor. 16 Nisan’da bunlara fırsat vermeyceğiz, 16 Nisan’da Hayır diyenleri bu tehlikeyi göstereceğiz. Belediye Başkanımız Söyledi 8 Haziran günü ayaklandılar kurtulduk salladık dediler. Salladıkları ülkemizin geleceğiydi, Hiç şüpheniz olmasın 16 Nisan’da Allah Korusun bir Hayır çıksa ülkeyi kaosa sürükleyeceklerdir.

Hükümet bitti diyecekler seçim olsun diyeceklerdir ve ülkemiz gelecğini şerhe düşürmek isteyeceklerdir. Bunların alternatif bir seçeneği yoktur, onun için bugün bu ülkede sorunu olan herkese samimiyetle şunu diyin, mağduriyet psikolojisinde olduğu herkese bu ülkenin sorunları çözse çözse millete dayanan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan çözer onun için EVET diyeceğiz.

Çözüm adresi AK Parti ve Tayyip Erdoğan’dır.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.