"Türkiye'nin Leicester City'siyiz"

"Türkiye'nin Leicester City'siyiz"

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2017 17:05
"Türkiye'nin Leicester City'siyiz"

Başakşehir'in golcüsü Stefan Napoleoni, takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Kendilerinin Leicester City'e benzetildiğini söyledi.

Medipol Başakşehir'in İtalyan golcüsü Stefan Napoleoni, takımlarının genel durumu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'li forvet, "Türkiye'nin Leicester City'si" olduklarını ifade etti. "Sezon başında kimse Başakşehir'in bu noktada olacağını düşünmüyordu" diyerek, İngiltere'de kendilerinden beklenmeyecek bir performans sergileyerek şampiyonluk yarışında sürekli at başı giden Leicester City'e bu açıdan kendilerine benzediğini aktardı.

"CENGİZ ÇOK YETENEKLİ VE AKLI BAŞINDA"

İtalyan forvet Başakşehir'deki genç takım arkadaşı Cengiz Ünder'i de övmekten geri durmadı. 30 yaşındaki yıldız, takım arkadaşlarının hepsinin çok yetenekli olduğunu söyledi ancak Cengiz Ünder hakkında ayrıca konuştu. "Mükemmel bir geleceğe sahip" dediği takım arkadaşı hakkında, "Yaşına göre oldukça aklı başında birisi" şeklinde konuştu.

"BİLEREK KÖTÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Napoleoni, Avrupa basınına da mesaj verdi. Türkiye'nin imajının Avrupa basınında bilerek kötü gösterilmeye çalışıldığını savundu. 1 sezon daha takımda kalacağının mesajını veren yıldız futbolcu, İstanbul'a ailesini de davet ettiğini söyleyerek hayranlığını dile getirdi.

 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.