Türkoğlu Belediyespor 3 puanı kaptı

Türkoğlu Belediyespor 3 puanı kaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2017 16:04
Türkoğlu Belediyespor 3 puanı kaptı

Kahramanmaraş 1. Amatör B Grubu 13. hafta mücadelesinde Türkoğlu Belediyespor, deplasmanda Elbistan Spor ile kozlarını paylaştı.

Kahramanmaraş 1. Amatör Lig’de Türkoğlu Belediyespor, Elbistan Sporu 2-0 yendi, kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

GOLLER Türkoğlu Belediyespor’u galibiyete götüren golleri 33. dakikada Muhammet atarken, 80. dakikada Oktay Üstüner kaydetti.

s1-001.jpg

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR 32 PUANA YÜKSELDİ

Bu galibiyetin ardından Kahramanmaraş 1. Amatör Lig’de Türkoğlu Belediyespor’un puanı 32’ye yükseldi. Elbistan Belediyespor ise 22 puanda kaldı. Türkoğlu Belediyespor, Lig’in son haftasında sahasında Maraşgücüspor ile karşılaşacak. Elbistan Stadında maçı 90 dk. boyunca izleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; Elbistan, Kahramanmaraş’ımızın kadim medeniyete sahip ilçelerimizden bir tanesi. Bu centilmence bize yaptıkları karşılamalarından dolayı gerek kulüp hocamıza, gerek kulüp başkanımıza, futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz Bal ligi idi önümüzde iki maç kaldı inşallah rakiplerimizi yenerek Türkoğlu Belediye Sporumuzu Bal liginde görmek istiyoruz. Tüm futbolcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ederim, diyerek konuştu.

s2-001.jpgs3-001.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.