Türkoğlu büyüyor, yatırımlar devam ediyor

Türkoğlu büyüyor, yatırımlar devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2017 13:38
Türkoğlu büyüyor, yatırımlar devam ediyor

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi Mega ilçe olma yolunda önem yatırımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İlçeye yapılan yeni yatırımlar ve lüks daireler ile birlikte ve Şehre yakınlığıyla Kahramanmaraş’ın en büyük üçüncü ilçesi olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Diriliş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çelik Türkoğlu’na yeni lüks dairelerin yapımına başladıklarını ifade ederek, Türkoğlu’na yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak olduğunu belirtti.

Çelik, “Türkoğlu modernleşme yolunda önemli adımlar atıyor ve biz de bu adımlara öncülük yapıyoruz. Biz burada yeni bir lüks daire yapmayı planlıyoruz ve bu daireler çok özel daireler olacaktır. Bu yatırım kararını almakta biraz düşündük ancak Türkoğlu’na yeni bir yatırımın artık gerek olduğunu düşündük ve yatırımı yaptık.

Diriliş İnşaat olarak Türkoğlu’nda başladığımız yatırımlara tüm hızıyla devam ettirerek yeni projelerle destekleyeceğiz. Diriliş İnşaat olarak şuanda yeni bir projeye imza atıyoruz bu proje Türkoğlu’nun en iddialı projelerinden bir tanesi olacak, Biz bu projeyi yaparken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam çağrısına da destek vermiş oluyoruz.

Türkoğlu’nun yeni modern bir yapıya kavuşması için biz yatırımcılar olarak elimizden gelen desteği yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. “

REFERANDUM’DA EVET DİYECEĞİZ

Türkiye’nin 16 Nisan’da gireceği Referandum için EVET oyu kullanacaklarını ifade eden Çelik, MHP’nin sürece olan desteğinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Çelik: “Türkiye Cumhuriyetinin geleceği milli beraberlik ve ülke bütünlüğü için oyumu EVET olarak kullanacağım. Milli bütünlüğün ülke yararına sonuçlanması, Yasama, Yürütme ve Yargı erklerinin görevlerini daha hızlı yapması için sandığa gidip oyumuzu kullanacağız.

MHP kendi öz sermayesi olan Milli Bütünlüğe halkı ile olan bağlarını tekrar güçlendirmiştir ve özüne dönmüştür.  Halk olarak MHP’nin bu tutumu tarih boyunca unutulmayacaktır. MHP’nin sürece olan desteği çok büyük önem arz etmekte ülke geleceğini yönlendirmek adına çok ciddi bir karardır.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.