Türkoğlu gelişiyor, büyüyor, Mega ilçe olma yolunda önemli adımlar atıyor

Türkoğlu gelişiyor, büyüyor, Mega ilçe olma yolunda önemli adımlar atıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2017 12:42
Türkoğlu gelişiyor, büyüyor, Mega ilçe olma yolunda önemli adımlar atıyor

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi her geçen gün kendisini yenileyerek gelişiyor. İlçenin gelişmesinde yatırımcıların rolü büyük. Birçok inşaat firmasının yatırım yaptığı birçok inşaat firmasının da yatırım kararı aldığı Türkoğlu, gayrimenkul yatırımları için şu anda yatırımcıların gözdesi durumunda.

 

Belediye Başkanı Osman Okumuş şehrin büyümesinde önemli bir paya sahip. Birçok projeyle şehrin vizyonunu değiştiren Başkan Okumuş, Türkoğlu Belediye Binası, Lojistik Merkezi, Yeni Cezaevi gibi önemli yatırım projeleri ile Türkoğlu’nun gündemde sıcak tutmayı başarıyor.

DİRİLİŞ HABER GAZETESİ YATIRIMLARI ANBE AN GÖZLEMLİYOR

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesinde sürekli dağılan renkli tek gazete olan Diriliş Haber Gazetesi halkın nabzını yoklayarak Yatırımların ilçe bünyesindeki tepkilerini ölçüyor.

Türkoğlu sakinleri yatırımlardan memnun ve ilçeyi sürekli olarak yatırımcıların ziyaret etmesi ilçe sakinleri heyecanlandırırken Türkoğlu ilçesini büyümesi ve yatırımların artması Türkoğlu Mega İlçe olma yolunda önemli adımlar atıyor imajı veriyor.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Türkoğlu Belediyespor, 1920 Maraşspor’dan Doğan Güldoğan, Bakırköyspor’dan Müslüm Şahin ve Elbistan Spordan ise Mahmut Aydın ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Liginde mücadele eden ve burada şampiyon olan Türkoğlu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige yükselme baraj maçında Fidanspor’a penaltı atışları sonrası mağlup olarak Bölgesel Amatör Lige yükselememişti.
Bu sezon yine 1. Amatör Küme Büyükler Liginde mücadele edecek olan Mavi-beyazlı ekip, yine şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. Yeni sezonda da geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Antrenör Hasan Balkan ile yeniden anlaşan Türkoğlu Belediyespor, transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

mega-ilce-turkoglu1.jpg
Teknik ekibin raporu doğrultusunda şampiyonluk için transfer çalışmalarını sürdüren Türkoğlu Belediyespor, bu kapsamda geçtiğimiz sezon 1920 Maraşspor’da forma giyen Doğan Güldoğan, Bakırköyspor’dan Müslüm Şahin ve Elbistan Spordan Mahmut Aydın ile el sıkıştı. Türkoğlu İlçesine gelen üç futbolcuda kendilerini mavi-beyazlı yapan sözleşmeye imza attı.
Takımın bayağı güzel bir yol kat ettiğini belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; Türkoğlu ilçemize Spor adına bir çok yenilikler getirdik. Sporun her dalına önem veriyoruz. ilçemizde daha başarılı ve dinamik gençler yetişmek için var gücümüzü göstermekteyiz.
Gençlerimize sporu aşılamak ve kötü alışkanlıklar yerine spora ilgi duymaları için birçok etkinlikler düzenlemekteyiz.
Bu nedenle ilçemiz takımı olan Türkoğlu Belediye Spor Kulübümüze yeni ve başarılı çok güzel futbolcular aldık.
Takımımız inşallah bu sene yine şampiyon olacak, Bal ligi başarısına kavuşarak, bir sonraki sezonda bölgesel, daha sonra ise 3. Ligde oynama hedefimize koşacaktır.
Bu vesile ile Kulübümüze yeni katılan futbolcu arkadaşlara hoş geldiniz dileklerinde bulunarak, tüm teknik hocalarıma ve ekibimize 2017-2018 yılı futbol sezonunda başarılar diliyorum, diyerek konuştu.

BÜYÜK PRESTİJ PROJELER VAR

İlçe’nin prestij projeleri arasında Cezaevi İnşaatı, Lojistik Merkezi, Nurdağı-Kahramanmaraş arası iki organize sanayi bölgesi, 5 Bin kişilik Cezaevi yapımı, Lojistik merkezi, Organize Sanayinin alt yapıları bitti. 29 Fabrikanın tamamına ruhsat verildi. İlçenin gelişimi açısından birçok önemli projenin yapımı devam ediyor.

Bölge halkı prestij projelerinin ilçedeki canlılığı artıracağını düşünerek yatırımları sonuna kadar destekliyor.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.