Türkoğlu halkına müjde! Yüzde 15 indirim sizleri bekliyor

Kahramanmaraş Bilici Fidancılık işletme sahibi Ümit Bilici, Bilici Fidancılık olarak Türkoğlu’ndan gelen vatandaşlara ekstra yüzde 15 indirim uyguladıklarını kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2017 10:56
Türkoğlu halkına müjde! Yüzde 15 indirim sizleri bekliyor

HABER/HANZALA YILDIZ

Bünyesinde birçok fide ve fidanın bulunduğu Bilici Fidancılık, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından tek yetkili firma olması ile fidancılık sektöründe fark oluşturarak adından sıkça söz ettiriyor.

Korsan Fidancılar ile mücadelenin her zaman devam edeceğini kaydeden Bilici, ‘Fidancılık Sektörünü, korsan fidan satımı yapanlara bırakmayacağız.’ Dedi.

33 Yıllık tecrübe ile fidancılık sektöründe hizmet veren Bilici Fidancılık, bünyesinde bulundurduğu çeşitli fide ve fidan çeşitleri ile Kahramanmaraş’taki doğal zenginliklere farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

turkoglu-halkina-mujde!.jpg

Ümit Bilici açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Bilici fidancılık 1984 yılında Mehmet Bilici tarafından kuruldu. Uzun zamanlar sadece meyve fidanı üzerinden devam eden ticaretimiz son 10 yıldan sonra değişmeye ve yeni ürünler ile Kahramanmaraş’a hizmet vermeye başladık. Kahramanmaraş’ta yetişen bütün fide ve fidanlar bizde mevcuttur. Biz ayrıca Türkoğlu Belediyesinin peyzaj işini de yaptık ve büyük beğeni kazandık. Daha sonraki süreçlerde Türkoğlu halkına Başkan Osman Okumuş’un ricası ile yüzde 15’lık bir indirim sağladık. Yani Türkoğlu’ndan gelen müşterilerimize normal fidan fiyatlarından yüzde 15’lık bir indirim sağlayarak daha uyguna almış olacaklar. Bizi diğer fidancılardan ayıran özellik Tarım Bakanlığından yetkili tek firma olmamızdır. Uzun yıllardan bu yana Kahramanmaraş’a hizmet ederek fidancılık alanındaki birçok sertifikaya sahip olmamız bu alanda uzun yıllardan bu yana fidancılık sektöründe profesyonelce uğraştığımızın en büyük kanıtıdır.

Sektörde bizi en çok zorlayan şartlar Korsan Fidancıların olmasıdır. Korsan Fidancıların sektöre verdiği zararı biz kaliteli ürünlerle kapatmaya çalışıyoruz. Bilici Fidancılık olarak bizim sattığımız her ürünün altında bizim imzamız vardır ve sattığımız her ürününün daima arkasındayız.

turkoglu-halkina-mujde!-1.jpg

Korsan Fidancılar ile ilgili olarak biz gerekli mercileri bu korsan fidancılık ile ilgili olarak şikayetlerde bulunduk. Her fidancının bir Ziraat Mühendisi çalıştırma zorunluluğu vardır. Şikayette bulunduğumuz yerler ile ilgili olarak denetim mekanizmalarında çalışan memur arkadaşlar orayı denetime gittiği zaman gerekli evrakları hazırlaması için korsan fidancılara 1 ay mühlet veriyor. Tekrar gittiklerinde bir aylık müddet daha tanıdıkları zaman mevsimi bitirmiş oluyorlar. Bizim isteğimiz denetimlerin sıkılaştırılması ve yaptırımların sertleştirilmesidir. Bilici Fidancılık olarak kaliteyi her zaman en üst seviyede tutarak müşteri memnuniyeti anlayışı ile bugünlere geldik ve bundan sonraki süreçlerde de müşteri memnuniyeti ve kaliteyi artırarak yolumuza devam edeceğiz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.