Türkoğlu Mehmet Şen’le yola devam kararı aldı

Ak Parti Türkoğlu 6. Olağan Kongresi 25 Kasımda Türkoğlu Misak-ı Milli salonunda gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2017 12:06
Türkoğlu Mehmet Şen’le yola devam kararı aldı

Kongreye Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Milletvekili Celalettin Güvenç, Milletvekili Mehmet İlker Çitil Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un katılımları ile gerçekleşti.

ŞİMDİ MEYVESİNİ ALMA ZAMANI

Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Av Ahmet Özdemir, 16 Yıldır teşkilat olarak yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, 2019 seçimlerinde bunun meyvesini alabileceklerini söyledi.

Ülke olarak her zaman milli birlik çerçevesinde kenetlenilmesi gerektiğinin altını çizen Özdemir,’ Dış mihraklar Türkiye’de emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır.’ dedi.

Özdemir açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Türkoğlu kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 16 yılını başarılarla doldurmuş bir partinin ilçe kongresindeyiz. Dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimizi böyle kongreler yapmayı böyle başkanlar seçmeyi çok özlüyordur. 2019 da çok önemli bir safhaya geldik. 16 yıldır ektiğiniz bir tarladan ürün alma zamanınız geldiği gibi düşünün. Bosnadaki kardeşlerimiz huzur içerisinde yaşarken rehavete kapılarak Sırpların işgaline uğraşmışlardır. Bizim ülkemize hiçbir yabancı maya tutmaz tutmamasının sebebi ise teşkilat huzuru içerisinde yoğun bir şekilde çalışmasıdır. Ülkemizin geliştiğini görüp 2019’a ulaştırmamak için ellerinden geleni yapacaklar ama biz de milli ruh içerisinde manevi gücümüzle dış mihraklara her zaman karşı koyacağız ve ülkemizi 2019 seçimlerinde başarıya ulaştıracağız.”

TÜRKOĞLU METROPOL İLÇE OLMA YOLUNDA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu ilçesine yapılan yatırımların ilçenin potansiyelini arttırdığını kaydederek, Türkoğlu ilçesinin metropol ilçe olma yolunda önemli mesafe kat ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Türkoğlu’na birçok yatırım yapıldığını kaydeden Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediye olarak ilçeye yatırımların hızlanarak devam edeceğini söyledi.

Erkoç, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Türkoğlu ilçesine yapılan yatırımlar ile ilçeden şehre olan göç durdu. Artık ilçenin kendi mevcut potansiyelini geliştirmeye yönelik projeleri ile mevcut istihdamı artırmaya yönelik çalışmaları var. Ak Parti ile beraber Türkiye’de bir zihniyet değişimi oldu, Hamd olsun kardeşlik hukuku muhteşem seviyeye çıktı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyesi ve Ak Parti teşkilatlarının çalışması ile Türkoğlu muhteşem bir seviyeye geldi. İstikrar demek güçlü gelecekler, güçlü Türkoğlu demektir. Ülkedeki istikrar ve huzur bozulduğu zaman mevcut düzeni korumak çok zorlaşır. Bu ülkeyi kuşatmaya çalışıyorlar vesayet savaşları var. Alçakça ülkemizin aleyhine propaganda yapmaktalar. İşte bunlara karşı omuz omuza olacağız güçlü Türkiye için bu istikrdarın büyümesi için bu vesayet odaklarına karşı Cumhurbaşkanımızın liderliğinde omuz omuza duracağız.

Türkoğlu’na Büyükşehir Belediyesi olarak ciddi yatırımlara imza attık ve atmaya da devam edeceğiz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.