Türkoğlu’na bir ilki gerçekleştirmek için buradayız

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Emre Mobilya işletme sahibi Mithat Avcu, Türkoğlu’na yenilik getirerek, Yırtılan ve yüzeyi eskiyen mobilyaları yeni haliyle kullanıcılarına tekrar kazandırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2017 11:02
Türkoğlu’na bir ilki gerçekleştirmek için buradayız

Sektörün Türkoğlu’nda çok fazla olmadığını belirten Avcu, ‘İşletmemizi açtığımızda beklediğimizin üzerinde verim aldık, Buradan tüm vatandaşlarımıza ve Türkoğlu halkına bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Koltukların belli bir süreden sonra bakıma ihtiyacı olduğunu vurgulayan Avcu, Emre Mobilya olarak hedeflerinin güler yüzlü hizmet ve Türkoğlu’nun gelişmesi olduğunu söyledi.

Avcu: “Biz doğma büyüme Türkoğlu’ndayız. Benim büyük biraderim mobilya işlerinde uğraşıyordu daha sonraki dönemlerde Türkoğlu’na yatırım yapma kararı aldık. Buradaki işletmelerden farkımız Türkoğlu ilçesinin içerisinde bir ilki gerçekleştirdiğimizi söyleyebiliriz. Mobilyaların eskiyen yüzlerini tekrardan yeni hale dönüştürerek insanlara mobilyalarını yenisi gibi tekrar veriyoruz

Türkoğlu’nda beklediğimizden fazla potansiyel gördük ve halkımız bize rağbet etti buradan tüm Türkoğlu halkına teşekkür ediyorum. Bizim Emre Mobilya olarak kaliteli ve güler yüzlü hizmetimiz en büyük sermayemizdir.

Koltuklar belirli süreden sonra bakıma ihtiyaç duyarlar. Yıpranan veya yüzeyinde derin yırtık bulunan koltukları burada usta ellerden geçerek yenisi gibi müşterilerimize kazandırıyoruz. Emre Mobilya olarak Türkoğlu Belediyesinin karşısında hizmet vermekteyiz ve bütün Türkoğlu halkına çayımızı içmeye ve bizi tanımaya sizin aracılığınızla davet ediyoruz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.