Türkoğlu’nda çiğköfte “Osman Usta” ya emanet

Kahramanmaraş’ın her geçen gün gelişen ve vizyonu ile diğer ilçeleri gölgede bırakan Türkoğlu’nda yatırımlar her geçen gün artarak devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2018 13:07
Türkoğlu’nda çiğköfte “Osman Usta” ya emanet

Türkoğlu ilçesine önemli bir yatırım yaparak ilçedeki büyük bir açığı kapatan Osman Usta Çiğköfte, kendi elleriyle hazırladığı çiğköfteleri vatandaşın hizmetine sunuyor.

Osman Usta Çiğköfte işletme müdürü Süleyman Karyağdı, İlçenin tek gazetesi diriliş haber gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. İlçedeki önemli bir açığın kapattıklarını belirten Karyağdı, Osman Usta Çiğköfte olarak Türkoğlu’nda ‘Çiğköftenin aşka geldiği yer’ sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Karyağdı açıklamalarına şu şekilde sürdürdü:

“3 yıldan bu yana Çiğköfte sektöründe hizmet veriyoruz. Sektörde tecrübeli ekip arkadaşlarımız ile birlikte kendi yoğurduğumuz çiğköfteleri vatandaşlarımıza hizmet ederek kazandırıyoruz. Biz Türkoğlu halkı için buraya önemli bir yatırım yaptık. İlçemizdeki halkımıza çağrımız Osman Usta Çiğköfte’yi ziyaret ederek bu eşsiz lezzeti bir tatmaları hayatlarındaki lezzet anlayışının değişmesine vesile olacaktır diye düşünüyorum.”

turkoglu’nda-cigkofte-“osman-usta”-ya-emanet1.jpg

TÜRKOĞLU’NA HİZMETİ YÜZLERCE KİLOMETRE ÖTELERDEN GETİRDİK

Osman Usta Çiğköfteyi yüzlerce kilometre öteden getirerek Türkoğlu halkının hizmetine sunduklarını belirten Karyağdı, Malatya Doğanşehir’de bulunan ilk şubelerinden sonra diğer şubeyi de Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde hizmete sunduklarını söyledi.

Karyağdı açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Osman Usta Çiğköfteyi Malatya’nın Doğanşehir ilçesinden buralara kadar getirdik. Bizim ana amacımız halkımıza doğal olarak hazırlayıp sunduğumuz çiğköfteleri onların damak tadına hitap edecek şekilde hazırlayıp sunmaktır. Biz Çiğköfte sektöründe Türkoğlu ilçesinde bir çığır açacağımızı düşünüyoruz. Osman Usta Çiğköftenin belli sezonlarda indirimleri oluyor. Bu indirimler halkımızın bize olan ilgisini artırmak içindir. Buradan halkımıza tekrar seslenerek, Türkoğlu ilçesinde yaptığımız yatırımı ziyaret ederek, Çiğköftemizin tadına bakmalarını tavsiye ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.