Türkoğlu'nda öğrencilere bisiklet dağıtıldı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde “Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında okullarda fiziksel aktivitelerin artırılması amacıyla öğrencilere bisiklet dağıtıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2015 09:26
Türkoğlu'nda öğrencilere bisiklet dağıtıldı

Sağlık Bakanlığı, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında, Türkoğlu’nda bulunan okullardaki öğrencilere bisiklet dağıtıldı.
Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, projenin obeziteyle mücadele için önemli olduğunu söyledi. Kartal, yerel yönetimlerin bisiklet yolları yapılarak projenin geliştirildiğini belirtti.
Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener ise öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında sağlıklı nesillerin yetişmesi için böyle bir proje başlattıklarını kaydederek “Bisikletleri geçen yıl dağıtmaya başladık. Kaymakam Bey’e teşekkür ediyorum, Türkoğlu’nda da bu projenin olmasını istedi. Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi kapsamında bu bisikletlere bineceksiniz, inşallah ama binerken de kaza bela yaşamamaya dikkat edin” diye konuştu.

KAYNAK: İha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.