Türkoğlu’nun yükselen değeri: Çınaraltı Solmazlar Han

Türkoğlu’nun yükselen değeri: Çınaraltı Solmazlar Han

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2017 13:46
Türkoğlu’nun yükselen değeri: Çınaraltı Solmazlar Han

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi önemli yatırımcılarından İbrahim Solmaz Çınaraltı Solmazlar Han ile Türkoğlu’nda önemli bir yatırıma imza attı.

Türkoğlu ilçesinin gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Solmaz, Çınaraltı Solmazlar Han ile Türkoğlu’nda önemli bir açığı kapattıklarını ifade etti.

Çınaraltı Solmazlar Han’a Türkoğlu halkının ve ilçe dışından yoğun rağbet olduğunu vurgulayan Solmaz, Solmazlar Han olarak kendilerine gösterilen ilginin farkında olduklarını belirterek beklenenin üstünde hizmet sunduklarını ifade etti.

Solmaz açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“İşletmelerin temel amacı pazarda sürekli kalabilmektir. Bunun için de uzun dönemde kâr sağlamayı hedeflemektedirler. Bu nedenle, işletmelerin kuruluşundaki temel etken kazançtır. Bu bağlamda bunu tam anlamıyla yakalamış sayılmayız. Bu yatırım ileriye dönük olduğu için bizim ilk hedefimiz Türkoğlu’nda cafe kültürünü oluşturmak. Temellerini atmış olduğumuz işletme bize ilerleyen Safalarda tam cevap verecektir kazanç anlamında ama şuan halkın gösterdiği ilgi ve alaka çok kısa bir sürede beklenen verimi rahatlıkla alabileceğimizi gösteriyor tüm müşterilerimize buradan teşekkür ediyoruz.

Birincisi Türkoğlu’nda büyümüş yıllarca esnaflık yapmış bir aile olarak şehir dışından akrabamız olsun arkadaşımız olsun yani kısacası bir misafirimiz geldiği zaman onlarla dışarıya çıkıp yemek yiyebileceğimiz, cay içebileceğimiz ve en önemlisi dondurma ikram edebileceğimiz nezih güzel bir ortam yoktu bu açığımızı kapatmış olduk. Bu konu beni o kadar mutlu ediyor ki emin olun yukarda belirtimiz işletmelerin kuruluş nedenlerinin kar elde etmek ibaresinin önüne geçiyor. Çınaraltı Solmazlar olarak sadece bu açığımızı kapatmakla kalmadık bizimde ihtiyacımız olan bu ihtiyacı yakalamış olmanın gururunu yaşıyoruz. şehir dışından gelen birilerini bu memur olsun bu  bir gün için Türkoğlu’nda bulunma zorunluluğu olan yabancı birisi olsun kim için ve ne için gelmiş olursa olsun bize Türkoğlu’nda nezih güzel bir yemek yiyebileceğimiz dondurma yiyebileceğimiz bir cay veya kahve içebileceğimiz neresi sorusuna cevap verememenin ezikliğini yaşıyorduk çok şükür buna verilecek bir cevabımız var Çınaraltı Solmazlar HAN.ve bizim gibi bu eksiklikleri yaşayan Türkoğlu halkının bu açığını kapatmış olmamız Türkoğlu halkı tarafından  memnuniyetle karşılanmış açtığımız günden bu güne herkesin tebrik ve teşekkürünü kazanmış olmanın verdiği haklı gurunu yaşıyoruz.

Cınaraltı Solmazlar olarak altı sene önce Türkoğlu’na kazandırmış olduğumuz AVM ile Türkoğlu’nda rahat bir alış veriş ortamı sağlayarak yenilik yaptık sonrasında AVM de milli piyango idaresi izni ile noter huzurunda araba kampanyası yaparak bir ilke daha imza atmış olduk şimdi ise Cınaraltı Solmazlar HAN ile huzurlarındayız.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.