UEFA Kupası'nı kazanmıştı! Şimdi Amatör Lig'de oynuyor

UEFA Kupası'nı kazanmıştı! Şimdi Amatör Lig'de oynuyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2016 15:35
UEFA Kupası'nı kazanmıştı! Şimdi Amatör Lig'de oynuyor

Eski milli kaleci Kerem İnan, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Erokspor formasıyla yeşil sahalara döndü.

 

15 Temmuz darbe girişiminden önce Erokspor yönetimiyle bir görüşmesi olduğunu belirten Kerem, "O zaman başkan ve yöneticilere futbola dönemeyeceğimi söylemiştim. Fakat daha sonra ülkemizde 15 Temmuz süreci meydana geldi. Gelişen bu olaylardan sonra kendi kendime Sporcu kimliğimle ne yapabilirim diye sordum. Erokspor yönetimiyle tekrardan görüştüm ve tek şartımın futboldan elde edilebileceğim gelirlerin 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlanması olduğunu söyledim." dedi.

"Erokspor'un önemli bir mazisi var"

Kerem İnan, Erokspor'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zamanında forma giydiği takım olması dolayısıyla önemli bir maziye sahip olduğunu ifade etti.

Futbola dönmesindeki tek sebebin buradan kazanabileceği maddi gelirleri şehit ailelerine bağışlamak olduğunu hatırlatan Kerem, şehitlerin ve ailelerinin unutulmaması gerektiğini belirterek Erokspor'un mazisini anlattı: 

"Erokspor, Cumhurbaşkanımızın mahallesinin, semtinin takımı. Benim de yetiştiğim, büyüdüğüm yerin çok yakınında bir kulüp. Buradan böyle bir desteği başlatmak çok önemli. Kendi adıma gurur verici bir olay. Böyle bir sebeple futbola dönmek kendi adıma farklı misyonları yüklenmek diyebiliriz. Şu anda 36 yaşındayım. Burada oynayabilecek fizik yaşı görmek açıkçası beni de mutlu ediyor. Çevrem bana hep futbolu çok erken bıraktığımı söylüyordu. Tekrardan döndüm. Bu sefer fiziğimin el verdiği kadarıyla, 40-41 yaşlarıma kadar Erokspor'da futbolda devam etmek istiyorum."

"Artık 1 numarayı değil 15 numarayı giyeceğim"

Kerem İnan, bu misyonu futbol oynadığı sürece bırakmamak ve hatırlatmak adına artık 15 numaralı formayı giyeceğini dile getirdi.

 

Daha fazla haber için tıklayın...  

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.