UĞUR DİLİPAK YENİDEN ADAY ADAYI!

7 Haziran Genel Seçimlerine Ak Parti 5. Sıra Milletvekili olarak giren ve milletvekili seçilen Mehmet Uğur Dilipak 1 Kasım Seçimleri için Adaylık Başvurusunu yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2015 15:25
UĞUR DİLİPAK YENİDEN ADAY ADAYI!

Geçtiğimiz 7 Haziran da yapılan 25. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Ak Partiden Milletvekili seçilen Mehmet Uğur Dilipak, 1 Kasımda yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için adaylık başvurusunu Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına yaptı.

Bilindiği üzere uzun yıllar ilimizde doğal gaz firması Armadaş Bölge Müdürlüğü yapan ve uzun yıllar Ak Parti il yönetiminde olan Mehmet Uğur Dilipak, geçtiğimiz yıl yapılan AK Parti il kongresinde yönetime girmemiş ve milletvekili adayı olmuştu. Adaylık sürecinde gerek Ak Parti İl teşkilatının gerekse halkın teveccühünün yoğunlaştığı isim olarak dikkat çekmişti. Seçim döneminde ise deyim yerindeyse Kahramanmaraş’ı köy köy gezerek Ak Partinin yaptığı ve yapacak olduğu icraatları anlatan hem de seçimler için vatandaşlardan oy isteyen Mehmet Uğur Dilipak 7 Haziranda yapılan 25. Dönem Milletvekili Seçimlerinde seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde Kahramanmaraş’ı ve AK Partiyi temsil eden milletvekilleri arasında yerini almıştı.

Seçimden sonra da Kahramanmaraş’tan bağını hiç koparmayan Mehmet Uğur Dilipak, hemen her etkinlikte yerel yönetimi ve halkı yalnız bırakmadı. Bu dönemde ana kademe ve gençlik kolları olarak düzenlenen il ve ilçe danışma toplantılarına katılarak parti teşkilatına de birikim ve tecrübelerini aktarmaya devam etti.

 

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.