Ülkemiz adına bize çok önemli işler düşüyor

Ülkemiz adına bize çok önemli işler düşüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2017 11:18
Ülkemiz adına bize çok önemli işler düşüyor

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, “Ülkemiz büyük devletlerle büyük mücadele gösteriyor. Bize de; iş dünyası olarak en az cephedeki asker kadar görev düşüyor. Cephedeki askerimize destek olacaksak milli ekonomimizi güçlendirmek adına çok çalışmamız gerek” dedi.

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın 44. Olağan Meclis Toplantısı Başkan Hanifi Öksüz tarafından gerçekleştirildi. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin katıldığı toplantıda konuşan Meclis Başkanı Öksüz, Türkiye’nin dünyaya kaşı verdiği mücadeleden bahsetti. İş dünyasının daha çok yatırım yapması gerektiğine değinen Öksüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırım seferberlik çağrısına destek verdiğini açıkladı.

“Üzerimize düşen her konuda iş dünyası olarak gereğini yapmaya hazırız” diyen Öksüz: “Ülkemizde özel günler yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız seferberlik çağrısı yaptı. Bir bakanımız diyor ki Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana en yoğun mücadeleyi veriyoruz. Bizler iş dünyası olarak bu mesajları çok önemsemeliyiz” dedi.

SAVAŞ ŞEKİL DEĞİŞTİRDİ

Dünyada yaşanan savaşların şekil değiştirdiğine vurgu yapan Öksüz şöyle konuştu: “Dünyada artık savaşlar şekil değiştirdi. Ordular bir araya gelmiyor. Şu anda ülkemize saldırıların birçoğu terör örgütleri aracılığıyla yapılıyor. Bunu iyi okumak gerek. Terör örgütleri ile ülkeleri diz çöktürmeye çalışıyorlar. Buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz”

SÖZ KONUSU VATAN

Türkiye’nin geçmişte bazı olaylar ile enerjisinin çalındığına değinen Öksüz: “Üniversite yıllarımızda sağ-sol davası vardı. Sonra, Türk -Kürt davası çıkardılar. Hep değişik senaryolar çıkardılar. Türkiye'yi bu aile içi kavgalarla yıpratmaya çalıştılar. Vatan hepimizin vatanı. Çok enerjimizi kaybettirdiler. Çok para döküldü bu işleri bitirmek için. Neticede bu paralar vatandaşlarımızın cebinden çıktı. Artık öyle bir konumdayız ki, Alevilik- Sünnilik, Kürtlük-Türklük, Sağ-Sol bunların hepsini bir tarafa bırakıp, birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Söz konusu vatan

SIKINTILARIMZ VAR AMA AŞILIR

İş dünyası olarak dünyada yaşanan sıkıntılar nedeniyle dönemsel durgunluk yaşadıklarının altını çizen Öksüz şöyle konuştu: “İş dünyası olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Ben de bunun içindeyim. Döviz kurlarının hiçbir sebep yok iken değişmesi ekonomimiz üzerine oynanan bir oyunun göstergesidir. Ülkemizde yatırımlar büyük krediler ile yapılıyor. Özel sektör mecburen Avrupa’dan finansman kullanıyor. Ben de şirket olarak direkt Avrupa'dan borç alıyorum. Bunları almaz isek yatırım yapamayız. Hiçbir sanayicinin bu kadar nakit parası yok. Her zaman söylediğim şey şudur; tasarruf denen şeyi de biz kaybettik. Büyük bir israf içindeyiz. İşçilerimiz de borçlu. Herkes bir banka kartı almış, banka kredisi ödüyor

GÖREVİMİZİ DAHA İYİ YAPACAĞIZ

Madem ki seferberlik var, birlik ve beraberlik içerisinde görevimizi daha iyi yapacağız. Kim için yapacağız çocuklarımız, ülkemiz ve vatanımız için yapacağız. Vatan olmazsa hiçbir şey olmaz”

 

Birlik beraberlik içerisinde ülkemizin refahı için çalışacağız. Sanayici olarak bizden beklenen şey yatırım yapmamız. Yapılan yatırımlar bu ülkeyi refaha götürür. Moralimizi kesinlikle en üst düzeyde tutacağız.  Yeniden bir irkilmemiz lazım.  Terör olaylarında artık aşağıya doğru bir iniş yaşanıyor, ben vatandaş olarak gözlemliyorum. Zaten Türkiye ile savaşmak için iki zafiyet noktamız var; biri terör bir diğeri de ekonomi. Başka türlü bizimle savaşamazlar. Seçilmiş liderimizin arkasında olalım. Beğenmedik ise başka lidere oy veririz. O en doğal hakkımız; ama seçtiğimiz Liderin arkasında duracağız”

img_5452-001.jpgimg_5466.jpgimg_5476.jpg

   

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.