Ülkemizin selameti için devletimizin yanındayız

Ülkemizin selameti için devletimizin yanındayız

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Ülkemizin selameti için devletimizin yanındayız

Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Diriliş Haber gazetesi yine Kahramanmaraş’ta bir ilke imza attı. Kahramanmaraş’ın tamamı renkli tek gazetesi Diriliş Haber her hafta özel röportajlarla okuyucularına ulaşıyor, Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röpartajlar gerçekleştiren Diriliş Haber 15 Temmuz’u unutmadı unutturmadı.​

 

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz 2016 yılında yaşadığımız darbe girişiminin yıl dönümünde gazetemize açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz’un önemine dikkat çeken Öz, “Ülkemizin selameti için devletimizin yanındayız, bizden ne isterlerse vermeye hazırız. İstihdam ve yatırımlar konusunda Cumhurbaşkanımız yatırımlarınıza ara vermeyin dediğinizde biz her zaman yolumuza devam ettik” ifadesini kullandı.

15 Temmuz’da toplum olarak neler yaşadık, kendi izlenimlerinizi bize aktarır mısınız?

15 Temmuz ülkemizde esnaf sanatkârlarımız ve meslek dallarımıza büyük hasarlar verdiği gibi diğer sektörlerde de kan kaybına sebep oldu. İşi gücü bir yana bırakıp önce devletimiz dedik. Darbe girişiminin önüne geçmek adına hükümetimizin yanında olduk ve sabahlara kadar nöbet tuttuk. İşimizi yapmaya çalıştık ama bu dış güçlerin ve örgütlerin def edilmesi adına elimizden gelen her türlü çabayı sarf ettik. Esnaf ve Sanatkârlar olarak hiçbir beklenti içinde olmadık. Çok şükür ülkemiz 15 Temmuzda bu FETÖ denen örgütten kurtuldu. Şimdi ülkemiz daha iyi bir konuma geldi. Kendi çapımızda mesleklerimize PKK örgütünün de darbelerini gördük. 15 Temmuz bize bir ders oldu. Bundan son her konuda daha temkinli davranıyoruz. Ülkemizin selameti için devletimizin yanındayız, bizden ne isterlerse vermeye hazırız. İstihdam ve yatırımlar konusunda Cumhurbaşkanımız yatırımlarınıza ara vermeyin dediğinizde biz her zaman yolumuza devam ettik.

15 Temmuz bizde neleri değiştirdi?

Artık cemaat adı altında art niyetli insanların kullanılması bizde olumsuz etki yarattı. Derneklerin bile çok iyi niyetli olmadığı etkisi oluştu. Bundan sonra nereye destek çıkılacaksa iyice araştırılıp ona göre yardım yapılmalıdır.

15 Temmuz’un ardından Türkiye ekonomisini nasıl değerlendiriyor sunuz?

Kendi aramızda her zaman konuşuyoruz. Üzerimize kurşunlar yağdı. Ama her şeye rağmen dimdik duran bir Cumhurbaşkanımız vardı. Telefon yoluyla halka mesajını verdi. Canını hiçe sayarak o gün halkımız sokağa döküldü. Bu halkımızın üstüne ateş açıldı. Bunun siyasi bir yönü yoktu. Bu insanlarımızın liderlerine gönülden bağlı olmalarıydı. Bu bir gönül bağıydı. Bu güne kadar Cumhurbaşkanımızın verdiği bu samimiyet insanları sokağa döktü. Bu kadar yürekli bir halka bütün dünya karşı dursa darbe vuramaz. Ülkemiz üzerinde herkesin oyunu olduğunu bugün dahi görüyoruz. Bütün hesapları tersine döndü ve ülkemiz normale bindi. 15 Temmuzdan sonra ekonomik darbe vurmak istediler ama onu da alnımızın akıyla atlattık. Bugün ülkemize ve liderimize güven duymak bizi geliştirdi. Kendi gücümüzün farkındayız. Özellikle savunma sanayiinde çok iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bizim dünyada lider ülke olabilmemiz için Cumhurbaşkanımızın sağlıklı bir şekilde 2023’e ulaşmasını bekliyoruz. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.