Ülkü Ocakları’ndan ahde vefa örneği

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Şehit Hacı Ali Uzun’un şehadetinin 20. Yıldönümü münasebetiyle tüm şehitler için Bahçelievler Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2017 10:23
Ülkü Ocakları’ndan ahde vefa örneği

Program hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış; “Üzerinde yaşamış olduğumuz bu kutsal topraklarda geçmişten günümüze çok ağır bedeller ödenmiştir. Ödemeye de devam etmekteyiz. Bilindiği üzere şehitlik, herkese nasip olmayacak yücelikte bir makamdır. Bu makama yükselen ağabeylerimizin ve kardeşlerimizin şefaatine erişmek ise hepimizin en büyük temennisidir. Bugün bizlere bu cennet vatanı emanet edenlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Biliyoruz ki; şehitlerimizin vebali sırtımızda, gazilerimizin gözyaşı yüreğimizde, ak sakallıların duası üzerimizdedir. Ahde vefa imandandır. Cenab-ı Allah tüm şehitlerimizden gani gani razı olsun” dedi.

Bahçelievler Camii’nde gerçekleşen mevlid-i şerif programına; Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış, Onikişubat Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Şehit yakınları, Ülkü Ocaklarına mensup yöneticiler ve gençler katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.