Ülkü Ocakları'ndan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Tahsin Tunç'a teşekkür

Ülkü Ocakları'ndan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Tahsin Tunç'a teşekkür

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 09:43
Ülkü Ocakları'ndan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Tahsin Tunç'a teşekkür

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünün göz bebeği Çevik kuvvet şube müdürü Tahsin Tunç Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış’ı ziyaret etti. 

 

Yaklaşık 8 yıldır Kahramanmaraş’ta görev yapan ve şu anda Çevik Kuvvet Müdürü olarak çalışan Tahsin Tunç Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde çıkan tayin kararı ile Bolu’ya atanan Tahsin Müdür veda ziyaretine Ülkü Ocaklarından başladı.

İl Ocak Başkanı Hüseyin Kayış Kahramanmaraş Emniyetinin göz bebeği olan Tahsin Tunç’a plaket takdim ederek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için göstermiş olduğunuz büyük özverinizden dolayı tüm Ülkü Ocakları Gençleri adına teşekkür ediyor, hayatınızın geri kalan kısmında da üstün başarı ve esenlikler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kayış konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bunca zamandır kanuna uygun toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin düzenini ve güvenliğini sağlamak için her türlü fedakarlığı göstermiş olan Tahsin müdürümüzden Allah razı olsun.

Hain darbe girişiminde de gözünü kırpmadan Valiliğe koşan Tahsin müdür, gözünü budaktan esirgememiş ve kalbi vatan diye atan mangasının başında dimdik durarak hainlere karşı kamuoyunun güvenliği için elinden gelen özveriyi göstermiştir.”

Tahsin Tunç takdim edilen plaketten onur duyduğunu ifade ederek, “ Bugün burada öz kardeşlerimden gelen bu plaketi almak benim için onur ve gurur verici. Görevimin başında olduğum süre zarfınca ben onlardan incinmedim Allah’ta onları incitmesin.” İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyarette Merkez İlçe Dulkadiroğlu İlçe Ocak Başkanı Bayram Ardıç ve Onikişubat İlçe Ocak Başkanı Ertuğrul Tiyek’in yanı sıra İl Ocak yönetimi hazır bulundu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.